Δήλωση κυψελών από όλους τους ενεργούς μελισσοκόμους

Αγροτικά /

Από την διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι, βάσει υπουργικής αποφάσεως, η δήλωση των κατεχόμενων κυψελών όλων των ενεργών μελισσοκόμων είναι υποχρεωτική και υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 20ης Οκτωβρίου κάθε έτους.

Οι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση – δήλωση αυτοπροσώπως σε έντυπη μορφή στην ΔΑΟΚ Κιλκίς ή στα περιφερειακά γραφεία της διεύθυνσης σε Πολύκαστρο και Γουμένισσα ή ηλεκτρονικώς μέσω εφαρμογής της διευθύνσεως ηλεκτρονικής διακυβερνήσεως του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.( www.minagric.gr – Ψηφιακές Υπηρεσίες – Για τον μελισσοκόμο – Ηλεκτρονική Αίτηση μελισσοκομικού Μητρώου – Δήλωση κατεχόμενων κυψελών )

Επισημαίνεται, ότι για τους μελισσοκόμους, που δεν θα προβούν εμπροθέσμως, έως 20 Οκτωβρίου 2021, στην υποβολή της αίτησης- δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, προβλέπεται να επιβληθούν κυρώσεις – πρόστιμα.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικ,ως στην υπηρεσία στην διεύθυνση : [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα τηλέφωνα

ΔΑΟΚ Κιλκίς 2341350152 (Στάθη Τριαρίδη), ΓΓΑ Πολυκάστρου 2343022250 (Γεώργιο Μπάρμπα) και 2343023923 (Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου), ΓΓΑ Γουμένισσας 2343041878 (Τρύφωνα Σιάλδα).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έβαλε τα γιαλιά του

Φίλος της καλής ελληνικής μουσικής ως γνωστόν είναι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Παιονίας Γιάννης Συμεωνίδης. Και σε κάθε ευκαιρία […]