Πολιτική

Δηλώσεις στελεχών της ΝΔ μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των συνθέσεων των ψηφοδελτίων της ΝΔ, στελέχη του κόμματος, που είχαν εμπλακεί στην διαδικασία της συγκρότησης προέβησαν σε δηλώσεις, κοινό παρονομαστή των οποίων, ανεξαρτήτως επί μέρους προσεγγίσεων όσον αφορά στην έκβαση αυτής της διαδικασίας, αποτελεί η βούληση για “συστράτευση” με αντικειμενικό σκοπό την νίκη της ΝΔ με ποσοστό για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ειδικότερα δήλωσαν:

Α.Ανανιάδου: “Νίκη της ΝΔ ίσον νίκη Ελλάδος και Κιλκίς”
“Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια βουλεύτρια στο Κιλκίς, με την παράταξη των μεγάλων και ιστορικών επιλογών. Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, κάνουν πράξη την δέσμευση για ανανέωση με νέους και γυναίκες που, δίπλα σε άξια στελέχη, θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του ελληνικού λαού για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.
Θα αγωνιστώ με αίσθημα ευθύνης, μαζί με τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης και με όλους τους Πολίτες που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, ώστε να φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.
Καλώ τους συμπατριώτες μου Κιλκισιώτες, με την ψήφο τους στη ΝΔ, να επιλέξουντην προκοπή, την υπευθυνότητα, την αλήθεια, την αξιοπρέπεια και την πρόοδο.Καλώ την νέα γενιά, να πάρει το μέλλον στα χέρια της και να γίνει η ίδιαπρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη της Ελλάδας αλλά και του Κιλκίς.
Με καθαρό βλέμμα και πίστη ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την δυνατότητα να είμαι η φωνή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο”.

Κ.Γιαννόπουλος: “Όσο υπάρχει κόσμος, που σε στηρίζει οφείλεις να είσαι δίπλα του”
“Από την πρώτη στιγμή σεβάστηκα όλες τις καταστατικές διαδικασίες του κόμματος της ΝΔ και αυτό θα κάνω και τώρα. Μετα την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του νομού Κιλκίς θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την απίστευτη στήριξη και αγάπη που εισέπραξα όλες αυτές τις ημέρες, η οποία μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω έδω και χρόνια να είμαι κοντά στους συνανθρώπους μου με ανιδιοτέλεια. Όσο υπάρχει κόσμος που σε στηρίζει και σε αγαπά οφείλεις να είσαι δίπλα του και να συνεχίζεις να μάχεσαι για το κοινό καλό . Από εδώ και πέρα οικογένεια ,δουλειά και ανασύνταξη. Καλό Καλοκαίρι με υγεία σε όλους”.

Γ.Δημητριάδης: “Σέβομαι και στηρίζω τις επιλογές του προέδρου”
“Αγαπητοί συντοπίτες.
Σήμερα και εώς την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς ήλπιζα την συμμετοχή μου σε αυτό.
Ελπίδα η οποία καλλιεργήθηκε μετά από πρόσκληση μου στα γραφεία του κόμματος πριν αρκετό καιρό, σε αναγνώριση της πολιτικής μου πορείας τόσο ως κομματικό στελέχους της ΝΔ αδιάλειπτα από τα φοιτητικά μου χρόνια όσο και της προσφοράς μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα με το αξίωμα του αντιδημάρχου.
Σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην σύνθεση του ψηφοδελτίου και οφείλω να τις στηρίξω έτσι ώστε η ανατροπή να είναι ολική και καθολική.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και γενικότερα όλους αυτούς, που με περιέβαλαν με αγάπη και μου έδωσαν κίνητρο ώστε να ασχοληθώ με την πολιτική σε αυτό τον βαθμό, αλλά και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τους συντοπίτες μου πιστεύοντας στις ανθρώπινες αξίες και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Γ.Καρβουνιάρη: “Τώρα προέχει η συστράτευση”
“Αγαπητοί συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι,
Πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες περί υποψηφιοτήτων, και επειδή ενεπλάκη το όνομα μου σε αυτήν την διαδικασία θέλω να σας πω κάποιες σκέψεις μου.
Κατά αρχής να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Φίλοι μου, βεβαίως και με ενόχλησε που δεν θα είμαι υποψήφια, διότι δεν θα ήταν ανθρώπινο και ειλικρινές το αντίθετο. Διαχρονικώς ήμουν παρούσα στους αγώνες αυτης της παράταξης και κυριως στα δύσκολα, όταν κάποιοι κρυβόντουσαν. Αυτο το γνωρίζουν οι πάντες!
Βεβαίως και με ενόχλησε που ένα μεγάλο κομμάτι της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, η Παιονια, δεν εκπροσωπείται έστω και συμβολικώς. Γιατί;
Δεν έχει άξιους ανθρώπους;
Επειδή όμως στην παρούσα στιγμή δεν εχουν χωρο ολα αυτα ,πρέπει όλοι να συστρατευθουμε, να αγωνιστούμε, ώστε αυτή η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας να βγει αυτοδύναμα και δυνατά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός για να πάει μπροστά η χώρα μας και να απαλλαγούμε από μια επικίνδυνη κυβέρνηση.
Εγώ θα κάνω τον δικό μου αγώνα όπως κάνω πάντα ως απλός “στρατιώτης”. Κυρίως όμως θα τιμήσω την ψήφο των συνδημοτών μου και θα δουλέψω από τη θέση της δημοτικής συμβούλου για το καλό της Παιονιας. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!”

Α.Πασιατάς: “Να δώσουμε ισχυρή εντολή στην ΝΔ”
“Μετά και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες και όλο τον κόσμο με τον οποίο συνομίλησα, αντάλλαξα απόψεις και προβληματισμούς για τον τόπο μας και το πως μπορεί να γίνει καλύτερος μέσα από νέες ιδέες και καινοτόμες αποφάσεις!
Θέλω να ξέρετε ότι η επιθυμία μου αυτή να προσφέρω είναι τόσο έντονη που δεν σταματάει ίσως σε μια “απόρριψη» της τελευταιας στιγμης που ξεπερνάει τις δικές μ δυνάμεις και που κ εγώ ομολογουμένως δεν την περιμενα! Θλίβομαι μόνο που ο τόπος που μεγάλωσα και τον οποίο αγαπώ, η Παιονία, και που αποτελεί σχεδόν το 40% του νόμου μας δε θα εκπροσωπηθεί! Ωστοσο, παραμένω και δηλώνω παρών σε ότι αφορά το νομό μας και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσουμε μαζί να οδηγήσουμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά!
Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, όλους τους γνωστούς και φίλους που με πίστεψαν και κάναμε μια απίστευτη προσπάθεια να συνομιλήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται και κυρίως να εμπνεύσουμε τους νέους της περιοχής μας. Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πρέπει να είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα αλλάξει πολλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας απολύτως επιτυχημένος πρωθυπουργός και θα είμαστε δίπλα του. Καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας και πρέπει όλοι στις 7 Ιουλίου να δώσουμε το παρών μας με μιά ισχυρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία για να οδηγήσει την χώρα μπροστά!

Δείτε ακόμα