Δηκτικό σχόλιο γιά τους νέους διοικητές νοσοκομείων

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Με αφορμή την τοποθέτηση των νέων διοικητών στα νοσοκομεία, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου διατύπωσε το ακόλουθο σχόλιο:

«Διοικητής Νοσοκομείου (αρσ.) Ενδιάμεση βαθμίδα ανέλιξης στην κομματική πυραμίδα της ΝΔ, μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Εάν έχεις διατελέσει με επιτυχία υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ή/και εάν έχεις εκλεγεί σε μια από τις παραπάνω θέσεις για μια τουλάχιστον θητεία, στη συνέχεια αναλαμβάνεις τη διοίκηση ενός νοσοκομείου, μέχρι να γίνουν εθνικές εκλογές και να βάλεις εκεί υποψηφιότητα.

Προσοχή! Να προσέξεις να μη διοριστείς διοικητής σε Νοσοκομείο της εκλογικής σου περιφέρειας, διότι θα υπάρχει ασυμβίβαστο με την βουλευτική υποψηφιότητα. Όρια ηλικίας δεν υπάρχουν για την επιλογή, μόνο όριο σταυρών (μονάδα μέτρησης: χιλιάδες)».

Το παραπάνω είναι από το λήμμα διοικητής νοσοκομείου του «Χρηστικού Λεξικού» της Ν.Δ.

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει κάποιος διοικητής νοσοκομείου με τη ΝΔ, π.χ. εάν σας το έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος για να σας πείσει να στηρίξετε στις εκλογές ή αν είστε στρατηγός.

Τώρα, εάν συγκαταλέγεστε στο γυναικείο φύλο έχετε ελάχιστες έως 13% πιθανότητες να λάβετε αυτή τη θέση. Εξάλλου δεν θέλετε κιόλας, έτσι δεν είναι;».

Μία απάντηση στο “Δηκτικό σχόλιο γιά τους νέους διοικητές νοσοκομείων”

  1. Ο/Η KOSTIKAS λέει:

    Γειά να διοριστείς ως επιστημονικός συνεργάτης του προθυπουργού πρέπει να είσε κολιτάρη απο τα μαθητικά σου χρόνια και βρέ παιδί μου και να έχεις κάτσει μαζί σε ένα καπηλιό και να πιείς και κανένα ποτηράκι κρασί με τον μέλλοντα προθυπουργό.Ο σύντροφος ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ τα έχει όλα αυτά στο βιογραφικό του κυρία βουλευτά για αυτό πήρε την καλά αμοιβόμενη θέση.Συγχαρητήρια για την αξιοκρατία σας.Σαν δεν ντρέπεστε όλοι ίδιοι είστε.Αλλά που τσίπα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Απλώς για …να αλλάξει «πόστο»;

Υπεύθυνος παιδείας, θρησκευμάτων και αθλητισμού Θεόφιλος Τιρεκίδης, υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής Ανέστης Θεοφιλίδης, με «βούλα» της γραμματείας οργανωτικού του κόμματος. Δηλαδή, […]

Δεν εκπλήσσει

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν τον λόγο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, και μίλησαν για το θέμα της […]

Καταβολή «ντε μίνιμις»

Την καταβολή «ντε μίνιμις», προκειμένου ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας να αποσβέσει ένα μικρό μέρος των μεγάλων ζημών, που έχουν συσσωρευθεί […]

Δείτε ακόμα