Δίκαιος έπαινος

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Την τοποθέτηση ενός καλαίσθητου εικονοστασίου της Κοιμήσεως της Θεοτόκου περιελάμβανε η γενική ανάπλαση, που αναβάθμισε την «εικόνα» των εγκαταστάσεων του γηπέδου Επταλόφου.

Ένα εικονοστάσιο, το κόστος αγοράς του οποίου κάλυψε η πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου του οικισμού Μαρία Ακριτίδου, με μία συγκινητική προσθήκη: Δωρεά εις μνήμην των αδικοχαμένων «βλασταριών» του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και επί μακρόν παικτών του Θανάση Μοσχοβίτη και Αλέξη Μουρατίδη.

Εύλογη η συναισθηματική φόρτιση παικτών, τεχνικής ηγεσίας, φίλων του συλλόγου και γενικώς των συγχωριανών, που παρέστησαν στην απέριττη αλλά και περιεκτική εκδήλωση εγκαινίων των ανακαινισθέντων χώρων του γηπέδου Επταλόφου.

Και ακόμη πιό εύλογος και δίκαιος ο δημόσιος έπαινος προς την δωρήτρια και όλο τον ποδοσφαιρικό Επτάλοφο, οι άνθρωποι του οποίου απέδειξαν γιά πολλοστή φορά, ότι ξέρουν από ποδόσφαιρο όχι μόνον από αθλητικής πλευράς αλλά και από κοινωνικής και πολιτιστικής.

Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου λειτουργεί αδιαλείπτως ως «κυψέλη» παραγωγής ποδοσφαιρικών ταλέντων και ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Περισσότερα

Αντί για μεταφορά… έργα αναβάθμισης

Μια εβδομάδα πέρασε και δεν μπορέσαμε να μάθουμε τι ειπώθηκε τελικά στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα […]

Φιλία από το παρελθόν

Ανάμεσα σε όσους υποδέχθηκαν τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κώστα Σκρέκα στην Γουμένισσα το πρωί της Πέμπτης 15.10.20, ήταν […]

Δείτε ακόμα