Δικαιώνει την φήμη του το αθηναϊκό ξενοδοχείο του Κιλκισιώτη Ν.Ανθρακίδη «Be My Guest Athens»

Κοινωνία /

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε στην «καρδιά» της Αθήνας το ξενοδοχείο-«κόσμημα» του Κιλκισιώτη Νίκου Ανθρακίδη, που έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη φήμη, την οποία δικαιώνει ημέρα με την ημέρα.

Η επιχείρηση γιόρτασε αυτήν την επέτειο με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου του «ρουφ γκάρντεν», με φαγητό, ποτό και «ζωντανή» μουσική από τον τενόρο, θαμώνα πλέον της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Μπάμπη Βελισσάριο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/9/18. Πλήθος κόσμου από τον τουριστικό κλάδο, φίλοι του ξενοδοχείου αλλά και αρκετοί Κιλκισιώτες, συμμετείχε στο «πάρτυ» το οποίο διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ξενοδοχείο παρ΄ότι νεοεισελθόν στην αθηναϊκή φιλοξενία, έχει ήδη λάβει σημαντικό «κομμάτι» της «πίτας», καθώς αγγίζει πληρότητες άνω του 90% κατά μέσο όρο. Αξιοσημείωτα βεβαίως είναι οιβαθμολογίες και τα σχόλια τα οποία έχει λάβει η μονάδα στο διαδίκτυο και στις σελίδες των εταιριών «online» κρατήσεων όπως Booking.com, Hotels.com TripAdvisor κλπ.

To ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο, στην γειτονιά του Θησείου, αναμφισβήτητα μιά από τις πιο ήσυχες και καθαρές περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Μεγάλο «ατού» της μονάδας, εκτός από την τοποθεσία, είναι η διακόσμηση. Τα ευρύχωρα δωμάτια και σουΐτες με χειροποίητη επίπλωση από μάρμαρο Νάξου, «μασίφ» ξύλο πεύκου, μεγάλα μπάνια, «γουώκ ιν» ντουσιέρες.

Στον ανακαινισμένο πλέον χώρο του «ρουφ γκάρντεν» με πεντακάθαρη θέα στο Αστεροσκοπείο των Αθηνών και πλευρική θέα στην Ακρόπολη, ήρθε να προστεθεί η γιγάντια τοιχογραφία του ιστορικού βράχου της Ακρόπολης, ένα έργο τέχνης που η κατασκευή του διήρκεσε πάνω από ένα μήνα, από τον γνωστό Ελληνοαυστραλό ζωγράφο Νάθαν Μακρής.

Η τοιχογραφία αυτή έδωσε ταυτότητα στο ξενοδοχείο, καθώς έχει ήδη κοινοποιηθεί σε χιλιάδες λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σε διεθνή περιοδικά τουρισμού αλλά και Τέχνης.

Nηλέως 33, Αθήνα (Θησείο), τηλ: 2130449929
http://www.bemyguestathens.gr/ email:[email protected]
Υπεύθυνος: Νίκος Ανθρακίδης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα