Διεξαγωγή δοκιμαστικών για Κ-15 και Κ-17 της ΕΠΣ Κιλκίς

Αθλητισμός /

Από την ΕΠΣ Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι στα πλαίσιο της στελέχωσης των αντιπροσωπευτικών ομάδων της των ηλικιακών κατηγοριών μικρών παίδων (Κ 15, γεννηθέντων 2007 και 2008) και νέων (Κ18, γεννηθέντων 2005 και 2006), θα πραγματοποιηθούν δοκιμές στο γήπεδο Βαπτιστή, ώστε να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές, που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα προεπιλογής ποδοσφαιριστών εθνικών ομάδων, τα οποία διοργανώνονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι επιλογές θα γίνουν από τους προπονητές Βασίλειο Παμπορίδη και Αναστάσιο Χατζηαράπη, οι οποίοι θα έχουν την αρμοδιότητα της επιλογής και της τελικής συγκρότησης των αντιπροσωπευτικών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Βαπτιστή την Τετάρτη 1-12-21, με ώρα έναρξης 3.30 μετά το μεσημέρι των παίδων και 5 το απόγευμα των νέων.

Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετάσχουν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο του Βαπτιστή τις τις ανωτέρω ώρες, με δική τους αθλητική περιβολή και έχοντας στην κατοχή τους το αποτέλεσμα 48ώρου «ράπιντ τεστ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εκλογικά μαθήματα

Τι σου είναι όμως οι εκλογές ε; Ένα μεγάλο πανηγύρι, για τους περισσότερους που καταλήγει σχεδόν πάντα σε ανάμεικτα αποτελέσματα. […]