Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς: Εκδήλωση με παρουσία της ELPEN

Εκπαίδευση /

Με πρωτοβουλία της εκπαιδεύτριας του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς κας Νοτοπούλου διοργανώθηκε ημερίδα με καλεσμένους υπεύθυνους τομέων της φαρμακευτικής εταιρίας ELPEN. Οι ομιλητές παρουσίασαν στους εκπαιδευόμενους του Δ.Ι.Ε.Κ. την αγορά των φαρμάκων μέσα από τις διαφορετικές θέσεις ευθύνης που κατέχουν.

Την ημερίδα άνοιξε, καλωσορίζοντας τους ομιλητές, η διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς κα Μαυρίδου, η οποία τόνισε τη αναγκαιότητα της ύπαρξης καινοτόμων και σύγχρονων επαγγελματικών τομέων και τις δυνατότητες που προσφέρει στους αποφοίτους του Λυκείου, για τις μετέπειτα σπουδές τους, το Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την ημερίδα ο κ. Μαυρομιχάλης, Area Manager της ELPEN στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ανέπτυξε στην ομιλία του, τη σημασία της φαρμακοβιομηχανίας στη σύγχρονη οικονομία αλλά και τη πρωτοπόρο θέση της ELPEN.

Για τον ρόλο του πωλητή σε μια εταιρία φαρμάκων, ανέπτυξε την ομιλία του ο Sales Supervisor CHC – OC BU North Greece της εταιρίας, κος Τσαούσης.

Τέλος, πήρε το λόγο ο συνεργάτης επιστημονικής ενημέρωσης της ELPEN, φαρμακοποιός κ. Εμμανουηλίδης, ο οποίος ανέλυσε το φαρμακευτικό marketing μέσα από τα σημεία πώλησης των φαρμάκων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα