Νέα διεθνής διάκριση προϊόντων για τη Φάρμα Κουκάκη

Οικονομία /

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε τον Ιούνιο του 2018 στον διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει το κορυφαίο ινστιτούτο γεύσης και ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες, με πέντε προϊόντα. Όλα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!

Το κεφίρ με στέβια και φράουλα, βύσσινο & βατόμουρο βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια (Exceptional taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90%!

Το ίδιο προϊόν είχε βραβευθεί τον Οκτώβριο του 2017 στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων & ποτών Anuga στην Κολωνία ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα προϊόντα στην Ευρώπη.

Το λευκό φρέσκο γάλα Κουκάκη, το πλήρες κακάο Chocofull, το ρυζόγαλο και το στραγγιστό γιαούρτι 0% (προϊόν εξαγωγών) βραβεύτηκαν με 2 χρυσά αστέρια (Remarkable taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία 80% – 90%!

Όσον αφορά το International Taste & Quality Institute (iTQi) βραβείο ανώτερης γεύσης:

Είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από βραβευμένους με Michelin σεφ & γευσιγνώστες προερχόμενους από 17 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα «τυφλά» σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται […]

Ένας …«φανερός δείπνος»

Ολοένα και πληθαίνουν οι διεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και […]