Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) σε Γουμένισσα και Πολύκαστρο

Κοινωνία /

Ο δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων,

– στην Γουμένισσα την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. (στον λαογραφικό επιμορφωτικό σύλλογο «Άγιος Τρύφων» , Ανατολικής Ρωμυλίας 5, δίπλα από το κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας )

– στο Πολύκαστρο την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. ( στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας, επί της οδού Μαρτίου 35 στην πάνω πλατεία των ΚΤΕΛ )

Τα προϊόντα θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.

Κάθε αίτηση θα παραλάβει τα εξής ΞΗΡΑ προϊόντα για κάθε μέλος της αίτησης:

ΑΛΑΤΙ Τεμάχια 1 Βάρος 500gr

ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Τεμάχια 2 Βάρος 2kg

ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τεμάχια 2 Βάρος 2L

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Τεμάχια 1 Βάρος 500gr

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Τεμάχια 2 Βάρος 900gr

ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝΟΥ Τεμάχια 2 Βάρος 320gr

ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ Τεμάχια 2 Βάρος 800gr

ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ Τεμάχια 1 Βάρος 1kg

ΡΕΒΥΘΙΑ Τεμάχια 2 Βάρος 1kg

Σύνολο τεμαχίων: 15 (ανά τελάρο)

Σύνολο κιλών: 9,02 (ανά τελάρο)

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών) , απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]