Σε πολύ καλό «δρόμο» η …ρίπτρια Μαρία Τοπούζη διακρίθηκε στο Βερολίνο

Αθλητισμός /

Τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου κλασικού αθλητισμού συνέχισε εντός και εκτός συνόρων η Μαρία Τοπούζη.

Η πολλά υποσχόμενη ρίπτρια του Αίαντος Κιλκίς συμμετέσχε το Σάββατο 26.5.18 στους αγώνες εις μνήμην του παλαιού πρωταθλητή δισκοβολίας και ομοσπονδιακού προπονητή ρίψεων Κώστα Σπανίδη, που διεξήχθησαν στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης και κατετάγη τρίτη στην σφυροβολία κορασίδων (σφύρα τριών κιλών) με την αξιόλογη επίδοση των 59,69μ.

Ακολούθησε η συμμετοχή της το Σάββατο 2.6.18 σε «γκραν πρι» ρίψεων στο Βερολίνο, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση στις κορασίδες με 58,12μ., και την έκτη στις νεανίδες (σφύρα τεσσάρων κιλών) με την επίσης ενθαρρυντική επίδοση των 47,58μ.

Την προσεχή Παρασκευή 8.6.18 η Τοπούζη θα λάβει μέρος σε ένα ακόμη διεθνές «γκραν πρι» αυτό της γερμανικής πόλης Μπράουνσβάικ, και πάλι και στις δύο κατηγορίες κορασίδων και νεανίδων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]