Διάκριση της μαθήτριας Ι.Δημητριάδου σε διαγωνισμό ορθογραφίας του Δελασάλ

Κοινωνία /

Διεξήχθη την Κυριακή 19.2.17 στους χώρους του κολλεγίου Δελασάλ, η τελική φάση του 4ου διαγωνισμού ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» για μαθητές/μαθήτριες ε΄ και στ΄ τάξεων, όλων των δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που προκήρυξε το δημοτικό σχολείο Δελασάλ.

Οι μαθητές, που συμμετέσχον, διαγωνίστηκαν προφορικά στην ορθογραφία, τον συλλαβισμό και την αναγνώριση της γραμματικής λειτουργίας λέξεων, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων των διοργανωτών βασισμένη στην ύλη των αντίστοιχων τάξεων.

Για την ιστορία οι προηγούμενες δύο φάσεις της διαδικασίας είχαν λάβει χώρα στα σχολεία των συμμετασχόντων.

Η μαθήτρια της έκτης τάξης Ιωάννα Δημητριάδου του διθέσιου δημοτικού σχολείου Δροσάτου διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. «Μας έκανε όλους περήφανους, την οικογένειά της, δασκάλους, συμμαθητές, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων», οπως τονίζεται σε σχετική ανακίνωση, που καταλήγει ως εξής: «Οι δάσκαλοι κι οι συμμαθητές/συμμαθήτριες της την συγχαίρουν γι’ αυτήν την επιτυχία και της εύχονται κι άλλες διακρίσεις».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Επίσημα εγκαίνια

Εγκαινιάζεται και επισήμως στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 21.9.18 η λειτουργία του ξενοδοχείου – “κοσμήματος” των Αθηνών με την […]