Διακρίσεις για τους σκακιστές του «η πόλις» στην Κατερίνη

Γενικά /

Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι κιλκισιώτες σκακιστές στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Υψηλάντεια 2018» που διοργάνωσαν οι σκακιστικοί σύλλογοι Κατερίνης, σε συνεργασία με την ένωση σκακιστικών σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας και συμμετείχαν σε αυτούς 106 σκακιστές και σκακίστριες χωρισμένοι σε δύο ομίλους, ένας για σκακιστές άνω των 13 ετών και ένας για σκακιστές κάτω των 13 ετών.

Σημαντικότερη διάκριση ήταν η κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον Αριστογένη Στανημερόπουλο, ο οποίος πήρε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του δεύτερου ομίλου, αλλά και στην κατηγορία του (κάτω των 12 ετών) σημειώνοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Στυλιανός Κωφίδης στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, πετυχαίνοντας 4 νίκες σε 7 αγώνες.

Πολύ καλή επίδοση ήταν και αυτή του Χρήστου Κωφίδη που με 4 νίκες σε 7 αγώνες τερμάτισε 5ος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Μπουφίδης μετά από δύσκολους αγώνες στον πρώτο όμιλο, κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» συγχαίρει τους μαθητές του και τον προπονητή τους Αχιλλέα Σπυρλιάδη και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]