Διακρίσεις …«κατά συρροήν» γιά προϊόντα της «Λύκας» ΑΕ

Οικονομία /

Tην τεράστια δυναμική, την οποία αναπτύσσει στον χώρο της παραγωγής τροφίμων η κιλκισιώτικη γαλακτοβιομηχανία «Λύκας» ΑΕ κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την καταξίωση και την εμπιστοσύνη στο καταναλωτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, απέδειξαν οι διακρίσεις, που απέσπασαν πολλά από τα προϊόντα της σε δύο πρόσφατους διεθνείς διαγωνισμούς τροφίμων στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Αθήνα.

Η πρώτη με την συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό «Μediterranean Taste Awards», ο οποίος διενεργήθηκε γιά πρώτη φορά σε μία από τις πιο εμβληματικές πόλεις της Ανατολικής Μεσογείου τον ιστορικό Χάνδακα και νυν Ηράκλειο, στο νησί της Κρήτης.

Aπό τις 15 έως τις 18 Ιουνίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αtrion Hotel», κατακτώντας το χρυσό βραβείο με το ΤυρΊ Φέτα ΠΟΠ και το Κασέρι ΠΟΠ και το ασημένιο με το Αριάνι Ξινόγαλο και το Γιαούρτι Στραγγιστό 10% λιπαρά.

Και η δεύτερη με την συμμετοχή στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό «Taste Olymp Awards», ο οποίος διενεργήθηκε από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου στην Αθήνα, οποίος συγκέντρωσε πάνω από 700 διαγωνιζομένους, και στον οποίο κατέκτησε το χρυσό βραβείο γιά την φέτα ΠΟΠ, Γραβιέρα και Ημίσκληρο Κασέρι, το αργυρό, για το Κασέρι ΠΟΠ, το Βλαχοτύρι, το γιαούρτι αγελάδος 3,5% και το Επιδόρπιο Έδεσμα Ρυζόγαλο και το χάλκινο για το Τυρί Κανέστρας, το Αριάνι, το Γιαούρτι κατσικίσιο και το Επιδόρπιο Έδεσμα Βανίλια.

Βραβεύσεις και διακρίσεις από αξιολογήσεις των προϊόντων της από κριτές επαγγελματίες της αγοράς τροφίμων και σεφ μαγειρικής διεθνούς φήμης με κορυφαίες εμπειρίες στον χώρο των τροφίμων και της εστίασης, όπως, μεταξύ άλλων, η ομάδα της «Brigade Slow Food» με τους Ηλία Μαμαλάκη, Νίκο Φωτιάδη, Γιάννη Μπαξεβάνη και Νίκο Πελεγρίνη στον διαγωνισμό του Ηρακλείου, και με ειδικούς από τον χώρο της γαστρονομίας με επικεφαλής τον βραβευμένο σεφ Κωνσταντίνο Μουζάκη στον διαγωνισμό της Αθήνας, ο οποίος τέλεσε υπό την αιγίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, την κεντρική ένωση επιμελητηρίων, του ομίλου UNESCO της Πειραιώς, της CEUCO, και της λέσχης αρχιμαγείρων Αττικής.

Χρυσά, ασημένια και χάλκινα βραβεία για προϊόντα της εταιρείας «Λύκας» ΑΕ, τα οποία αντανακλούν επί της ουσίας τον σεβασμό της επιχείρησης για τους καταναλωτές και την εξυπηρέτηση των αναγκών τους με κορυφαία, βραβευμένα και ποιοτικά προϊόντα και πίσω από τα οποία κρύβεται η σκληρή,άοκνη και διαρκής προσπάθεια από μέρους των ιδιοκτητών της βιομηχανίας, των εργαζομένων σε αυτήν, των παραγωγών κτηνοτρόφων που συνεργάζονται μαζί της, των σημείων όπου πωλούνται τα προϊόντα της.

Με ένα και μοναδικό στόχο να «κατακτήσουν» την καρδιά του καταναλωτή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οργισμένη αντίδραση Κ.Κιλτίδη προς την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς: «Δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει την λειτουργία του»

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα […]