Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του δήμου Κιλκίς

Γενικά /

Από το δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους δημότες του Παντελεήμονα, Γαλλικού, Ξυλοκερατιάς, Μικροκάμπου και Παλιού Αγιονερίου ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου καθώς και τη μεθεπόμενη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, θα διακοπεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στους παραπάνω οικισμούς ενώ στις κεντρικές τους οδούς θα απαγορευθεί η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων.

Η διακοπή της ρευματοδότησης και η απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης στους κεντρικούς δρόμους των πέντε οικισμών, στις προαναφερθείσες ημερομηνίες, γίνεται λόγω της ειδικής μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς την Πτολεμαϊδα το οποίο θα διέλθει μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (Παντελεήμονας), της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και της επαρχιακής οδού Γαλλικού – Π. Αγιονερίου.

Για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση του φορτίου θα κινητοποιηθεί σημαντικός αριθμός οχημάτων και ειδικών συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ και του ΟΤΕ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ασφαλής διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]