Διακοπές υδροδότησης λόγω εργασιών σύνδεσης σε νέο δίκτυο στο κέντρο του Κιλκίς

Γενικά /

Οι συχνές διακοπές υδροδότησης που παρατηρήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στην οδό Περικλέους, σε τμήματα των οδών Αριστοτέλους, Πλάτωνος, Αριστείδου, Διογένους, Σωκράτους και στην περιοχή του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, οφείλονται σε επιβεβλημένες εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου που είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου με το υπάρχον δίκτυο παλαιό δίκτυο από αμίαντο.

Επειδή το παλαιό δίκτυο δεν είναι καταγεγραμμένο, απαιτούνται σε αρκετές περιπτώσεις απρόβλεπτες εργασίες αορίστου χρόνου, οι οποίες μπορεί να παρατείνουν την διακοπή υδροδότησης και μετά τις 2:30μμ, που είναι η συμφωνημένη ώρα με τον ανάδοχο του έργου για επανασύνδεση του νερού.

Με την ολοκλήρωση των συνδέσεων τις επόμενες ημέρες παύει η όχληση και ακυρώνεται στο σύνολό του το παλαιό δίκτυο από αμίαντο που υδροδοτούσε την προαναφερθείσα περιοχή.

Πλέον όλες οι ιδιοκτησίες που βρίσκονται στην οδό Περικλέους και σε οδούς εκατέρωθεν αυτής (τμήμα της Αριστοτέλους, της Διογένους, της Πλάτωνος και της Σωκράτους) υδροδοτούνται από νέο δίκτυο.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και ασφαλτόστρωση των τομών στα σημεία επεμβάσεων.

Ζητούμε συγγνώμη για την όχληση που προκαλείται από τις συχνές διακοπές υδροδότησης και ευχαριστούμε τους πολίτες για την υπομονή τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται […]

Ένας …«φανερός δείπνος»

Ολοένα και πληθαίνουν οι διεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και […]