Απανωτές διακοπές

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Πολλές γκρίνιες και μουρμούρες στις περιοχές του πρώην δήμων Αξιουπόλεως και Ευρωπού από τους κατοίκους εξ αιτίας των απανωτών διακοπών υδροδότησης μέσα στο εφετινό Καλοκαίρι, όπως η χθεσινή (γιά τρίτη φορά παρακαλώ!).

Δικαιολογημένες, βεβαίως, απολύτως καθώς εκτός των άλλων η τελευταία έρχεται σε μία χρονική περίοδο με αυξημένες ιδιαιτερότητες καθώς αμφότερες διανύουν τις περιόδους πανηγύρεως και εκδηλώσεων.

Ας ελπίσουμε, ότι η επέμβαση της ΔΕΥΑ Παιονίας θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, και σήμερα θα ξημερώσει μία ημέρα …με νερό!

Τώρα γιά τα αίτια των απανωτών ζημιών στο δίκτυο από τις πηγές του Βαλιαράτσι, απ’ όπου υδροδοτούνται οι επίμαχες περιοχές όπως έλεγε ο άνθρωπος που το γνωρίζει ίσως όσο καλύτερα από τον καθένα, θα πρέπει να ανατρέξουμε στα τις φροντίδας και της παρακολούθησής του.

Δυστυχώς η ακολουθούμενη τακτική του «περιστασιακού εραστή» αντί αυτής του «πιστού συντρόφου» έχει και τις αρνητικές της συνέπειες της ανεπιθύμητης ….διακοπής υδροδότησης και μάλιστα σε ημέρες, όπου το θερμόμετρο κτυπά «κόκκινο».

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα