Διαδικτυακή εισήγηση των «Αργοναυτών» με θέμα την ποντιακή διατροφή

Πολιτισμός /

Η ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» ανακοινώνουν την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων – σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός».

Η δεύτερη διαδικτυακή εισήγηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, από τις 7 εώς τις 8 το βράδυ, με θέμα «Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή και η ανάδειξή τους στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα»
Προσκεκλημένοι εισηγητές θα είναι ο Θεόφιλος Γεωργιάδης από την Βάθη ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας ποντιακών προϊόντων «ΡΑΓΙΑΝ» και η κόρη του Αφροδίτη Γεωργιάδου σεφ με ειδίκευση στην εκσυγχρονισμένη ποντιακή κουζίνα.

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σταθερή αξία

Με ή χωρίς κορωνοϊό, με ή χωρίς κόσμο στην πλατεία του Πολυκάστρου ο «Μαχητής του Κιλκίς» και ο φίλος της […]