Διαδικτυακή εισήγηση των «Αργοναυτών» με θέμα «Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της»

Πολιτισμός /

Η ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» ανακοινώνει την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων – σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία – Λαογραφία – Παράδοση – Τέχνη – Πολιτισμός».

Η τέταρτη διαδικτυακή εισήγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, από τις 6 εώς τις 7 το βράδυ, με θέμα «Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και προοπτικές».

Προσκεκλημένοι εισηγήτρια θα είναι η Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου φιλόλογος, εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, M.ed. διδακτική της γλώσσας και της λογοτεχνίας.

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting: Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Περισσότερα
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Γιά την λειτουργία της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς ενημερώθηκε ο Γ.Γεωργαντάς

Από την δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: «Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5.2.21 συνάντηση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης […]

Δείτε ακόμα