Ο Λάζαρος Δελήπαλτας νέος τεχνικός στις γυναίκες του Κιλκισιακού

Αθλητισμός /

Μια από τις σημαίες του Κιλκισιακού ο Λάζαρος Δελήπαλτας είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Ο άλλοτε αρχηγός του ΑΟΚ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τεχνική ηγεσία, καθώς παρακολούθησε από κοντά όλα τα παιχνίδια των κοριτσιών τη περσινή περίοδο και έχει πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό.

Στόχος να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για τον Κιλκισιακό στα κορίτσια, και να ολοκληρωθεί φέτος αυτό που πέρσι έμεινε στη μέση.

Ευχαριστήριο σε Κωτάκη

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Νίκο Κωτάκη.
Ο κ. Κωτάκης για πολλοστή φορά που του ζητήθηκε βοήθησε τον σύλλογο, αποδεικνύοντας την αγάπη του για αυτόν. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη καριέρα του.

Παραμένει η Ελένη Μουρατίδου
ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Ελένη Μουρατίδου άκουσε τη καρδιά της, και συμφώνησε σε όλα με τον Κιλκισιακό, ανανεώνοντας τη συνεργασία της και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Μουρατίδου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, και έχει καταστήσει σαφές τον στόχο για τη νέα περίοδο. Η διοίκηση του ΑΟΚ δείχνει με αυτές τις κινήσεις τους σκοπούς της, και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση!