Αξιοσημείωτη επίδοση από την Β.Καραμανίδου του ΓΑΣΚ

Αθλητισμός /

Ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον έστειλε η Βασιλική Καραμανίδου με την εμφάνισή της στον δρόμο 2000μ. του πανελληνίου πρωταθλήματος παγκορασίδων α’ οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 13 και 14.7.19 στο εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Η 14χρονη αθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς τερμάτισε στην βαθμολογούμενη ένατη θέση «συντρίβοντας την ατομική επίδοσή της με 7.39.97 έναντι 8.06.55 της προηγούμενης από την Μ.Δευτέρα 22.4.19 στους αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών σε μιάν επιβεβαίωση της σημαντικής προόδου της που «συνηγορεί» σε επιτυχίες και κατά την νέα αγωνιστική περίοδο στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα παμπαίδων α’ ο «μικρός» καθώς αγωνίσθηκε με συναθλητές κατά ένα ή δύο χρόνια μεγαλυτέρους του Σταμάτης Παρασκευάς παρουσιάσθηκε αγχωμένος ακριβώς επειδή είχε να αντιμετωπίσει σαφώς πιο έμπειρους για την κατηγορία αθλητές με επακόλουθο να περιορισθεί στα 5.04μ.

Ωστόσο ο φέρελπις άλτης εις μήκος του ΓΑΣΚ κέρδισε σε πείρα που αναμένεται να του «λύσει τα πόδια» την νέα περίοδο καθώς οι δυνατότητες του του επιτρέπουν να… «πετάξει μακρύτερα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ηθογραφική κωμωδία του Δ.Νικοπολιτίδη ανεβάζει στις 9 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς η θεατρική ομάδα των «Αργοναυτών»

Την ηθογραφική κωμωδία του…αειθαλούς συμπολίτη εκπαιδευτικού, λαογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Νικοπολιτίδη «Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν κ’εφτάγω» «ανεβάζει» η […]