Θα αυξηθούν οι πιστώσεις για την κάλυψη αναγκών σε καυσόξυλα

Αγροτικά /

Σύσκεψη με αντικείμενο την κάλυψη ατομικών αναγκών κατοίκων παραδασικών περιοχών του νομού σε ξύλα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6.9.19 στο διοικητήριο, κατόπιν πρωτοβουλίας του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά.

Το θέμα αφορά κυριώς σε κατοίκους οικισμών των περιοχών Κρουσίων, Μπέλλες και ΠάΙκου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο συντονιστής της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Σάββας, ο επιθεωρητής δασών κ. Κυριακίδης, ο διευθυντής δασών Κιλκίς κ. Πολιτίδης και οι δασάρχες Κιλκίς και Γουμένισσας κ.κ. Βούρτσας και Τζάκος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες, που προηγήθηκαν, θα αυξηθούν για φέτος σημαντικά οι σχετικές πιστώσεις και θα καλυφθούν οι σχετικές ανάγκες.

Ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε την ανάγκη όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες να καταλήξουν οριστικώς, το αμέσως προσεχές διάστημα, στους τρόπους επίλυσης του μεγάλου αυτού ζητήματος που απασχολεί τους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών του νομού».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ειδικό καθεστώς τροφίμων, καυσίμων, υπηρεσιών προτάθηκε από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων στην Γουμένισσα

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο […]