Λευτέρης Αυγενάκης από το Κιλκίς: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα»

Πολιτική /

Τη δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθέσεως Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από το Κιλκίς εγκαινίασε ο γραμματέας ΠΕ ΝΔ – βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», ξεκίνησε το δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – δράσεων που θα λάβουν χώρα, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας με κορύφωση την ομιλία του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στο επιμελητήριο Κιλκίς, επεσήμανε ότι: «… Ο στόχος μας είναι απλός: Να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Να ξαναζωντανέψει η ελπίδα όλων των πολιτών. … οι πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι έχουν να κάνουν με μια Κυβέρνηση που όταν δεν ψεύδεται, διχάζει, και όταν δεν διχάζει, λασπολογεί. Γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. … Τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε στους πολίτες πού θέλουμε να πάμε τη χώρα, πού μπορεί να φτάσει η Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη μια αποφασισμένη και τολμηρή μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που θα διασφαλίσει στον τόπο την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται. Και θα φέρει νέες επενδύσεις και νέες, καλύτερα αμειβόμενες, θέσεις εργασίας …».

Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, οι Βασίλης Κικίλιας, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, βουλευτής Α΄ Αθηνών, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών, βουλευτής Λάρισας και ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης βουλευτής Κιλκίς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κώστας Βιολιτζής, καθώς και τα μέλη της Π.Ε. ΝΔ κ. Τριαντάφυλλος Πέτρογλου και κ. Νατάσα Σωτηριάδου, Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων.

Το κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενα από τομεάρχες, βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείες, ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, την ΟΝΝΕΔ και τοπικά στελέχη πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές μονάδες και επιχειρήσεις, κάτι που έχει ξεκινήσει άτυπα εδώ και καιρό θέλοντας έτσι να προετοιμάσουν το «έδαφος».

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής 8.9.17, στο Κιλκίς ο βουλευτής του νομού Γιώργος Γεωργαντάς με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και τον βουλευτή Λάρισας Μάξιμο Χαρακόπουλο επισκέφτηκαν τους Εύζωνους, την Ειδομένη, τον Βαπτιστή, το Σταυροχώρι και Αγ. Παντελεήμονα.

Εκεί συνομίλησαν με τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές τονίζοντας ότι η Κεντρική Διοίκηση είναι απούσα.