Αστυνομικοί του ΑΤ Παιονίας συνέλαβαν 54χρονο για καλλιέργεια 502 χασισόδεντρων

Γενικά /

Συνελήφθη ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της ομάδας ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος Παιονίας, 54χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς  μετά την αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών και παρακολούθησης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντος σε περιοχή της Πέλλας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Χάννιμπαλ και της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του σε ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο, συνολικά 502 δενδρύλλια χασίς ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΧΑΣΙΣ

Επι πλέον σε αποθήκη (ξηραντήριο) της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους έξι κιλών και 602 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, παραπέμφθηκε στον  εισαγγελέα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΥΛΟΣ

Επισημαίνεται η αποτελεσματικότητα  της εν λόγου ομάδος παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή κυρίως σε ότι αφορά στην κατάσταση  των οχημάτων που χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Όσον αφορά στον αστυνομικό σκύλο Χάννιμπαλ είναι ένας απο τους πλέον ικανούς και αποτελεσματικούς ανιχνευτές ναρκωτικών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]