Ευτυχώς …υπάρχουν και αυτά

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ανάμεσα στους ελαχίστους παρευρεθέντες, λόγω της πανδημίας, στην τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) της Πέμπτης 30.9.21 σε περιοχές του δήμου Παιονίας και ο πρόεδρος της κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης.

Και πώς να μην συμβεί αυτό, όταν με πολλά από τα υψηλόβαθμα στρατιωτικά στελέχη, παρατηρητές της ΤΑΜΣ και στελέχη της 33ης Μ/Κ ταξιαρχίας έχει συνυπηρετήσει στο παρελθόν, όντας και ο ίδιος στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και ως τακτικός υποστηρικτής δράσεων του στρατού με κοινωνικό πρόσημο, κατά συρροήν θα λέγαμε.

Εξ ου και η βράβευσή του από τον Α/ΓΕΣ στρατηγό Χαράλαμπο Λαλούση με σχετικό μετάλλιο, το οποίο κρατούσε ως κόρη οφθαλμού μετά την παραλαβή του, νιώθοντας ξεχωριστή ικανοποίηση, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε αμέσως μετά στον «Μαχητή», εμφανώς συγκινημένος από την κίνηση της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας προς το πρόσωπο του.

Ευτυχώς, που υπάρχουν και αυτά, διότι η ενασχόληση με τα κοινά εμπεριέχει πολλές φορές πικρίες και δυσάρεστες καταστάσεις, που σε οδηγούν στην …«αποστρατεία» !

Περισσότερα

Σκωπτικό σχόλιο Φλωρίδη

Τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σχολίασε ο Γιώργος Φλωρίδης. «Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια […]

Δείτε ακόμα