«Άρωμα» δήμου Κιλκίς

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Η πρόεδρος της επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς Μαρία Μασμανίδου απάντησε σε σχόλιο της στήλης με τίτλο «Άλλο άρωμα» στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Η υποδοχή της εκδήλωσης «Γυναίκα, μια Λέξη, ένα Σύμβολο» από γυναίκες και άνδρες που τίμησαν με τη μαζική παρουσία τους την εκδήλωσή μας ήταν συγκινητική.

Ως πρόεδρος της επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς αλλά και τα μέλη της εν λόγω επιτροπής δεχθήκαμε τα θερμά συγχαρητήρια των συμπολιτών μας για την ποιότητα του λόγου και την ισορροπία της αισθητικής του χώρου της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής.

Τα σχόλια ήταν θετικότατα και το άρωμα που απέπνεε η εκδήλωση για την «Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας» στο Κιλκίς ήταν «Άρωμα» δήμου Κιλκίς και επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς!

Η ευωδιά του σκόρπισε παντού χαρά και δημιουργικότητα!

Επιφυλασσόμαστε στο μέλλον να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τον πήχυ ψηλά με δράσεις και εκδηλώσεις που να ανταποκρίνονται σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα».

Μία απάντηση στο “«Άρωμα» δήμου Κιλκίς”

  1. Ο/Η petros λέει:

    Το καλύτερο θα ήτανε να βλέπαμε τα υπέροχα τατουάζ σας ότι πρέπει μέσα στην αισθητική του χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Μακάρι να “ταράξει”

“Ήλθε”, από ό,τι φαίνεται, για να “ταράξει τα νερά” σε πολλά πράγματα ο κορωνοϊός. Μακάρι να “ταράξει” και τα μυαλά […]

Περί ρωγμής

Διά της μεθόδου περιφοράς πραγματοποιήθηκε η ψήφιση των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 23.3.20 γιά τον δήμο Παιονίας, λόγω […]

Που χρεώνεται το κρούσμα

Σερραίος λένε με αποκλειστική είδηση τους τοπικά μέσα ενημέρωσης το δεύτερο ή τρίτο (μπορεί και τέταρτο) κρούσμα κορωνοϊού στα όρια […]

Δείτε ακόμα