«Άρωμα» δήμου Κιλκίς

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Η πρόεδρος της επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς Μαρία Μασμανίδου απάντησε σε σχόλιο της στήλης με τίτλο «Άλλο άρωμα» στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Η υποδοχή της εκδήλωσης «Γυναίκα, μια Λέξη, ένα Σύμβολο» από γυναίκες και άνδρες που τίμησαν με τη μαζική παρουσία τους την εκδήλωσή μας ήταν συγκινητική.

Ως πρόεδρος της επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς αλλά και τα μέλη της εν λόγω επιτροπής δεχθήκαμε τα θερμά συγχαρητήρια των συμπολιτών μας για την ποιότητα του λόγου και την ισορροπία της αισθητικής του χώρου της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής.

Τα σχόλια ήταν θετικότατα και το άρωμα που απέπνεε η εκδήλωση για την «Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας» στο Κιλκίς ήταν «Άρωμα» δήμου Κιλκίς και επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς!

Η ευωδιά του σκόρπισε παντού χαρά και δημιουργικότητα!

Επιφυλασσόμαστε στο μέλλον να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τον πήχυ ψηλά με δράσεις και εκδηλώσεις που να ανταποκρίνονται σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα».

Μία απάντηση στο “«Άρωμα» δήμου Κιλκίς”

  1. Ο/Η petros λέει:

    Το καλύτερο θα ήτανε να βλέπαμε τα υπέροχα τατουάζ σας ότι πρέπει μέσα στην αισθητική του χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Ρε σε τι χώρα ζούμε!

Τα καζίνο του Γευγελή μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων κατάφεραν να ανοίξουν χθές τα σύνορα για τους Έλληνες μια εβδομάδα νωρίτερα από […]

Φορέας με ξεχωριστό ρόλο

Μπορεί να εμφανίζει σήμερα αδυναμίες λόγω των μεταβολών και εξελίξεων στο διεθνές επιχειρηματικό και οικονομικό γίγνεσθαι, όμως ο θεσμός του […]

Ακόμη περιμένουν

Ακριβώς ένα μήνα έκλεισε σήμερα η αποκατάσταση της βλάβης στην διαρροή του κεντρικού δρόμου απέναντι από το πάρκο στο Δροσάτο […]

Δείτε ακόμα