Αρωγός στο έργο του τοπικού τμήματος ΕΕΣ το ΕΒΕ Κιλκίς

Κοινωνία /

Από το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Το Επιμελητήριο Κιλκίς πέρα από τον βασικό του ρόλο του συμβούλου της Πολιτείας και της υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, επεκτείνεται, ως γνωστόν, και σε πρωτοβουλίες. που άπτονται όλης της κοινωνίας.

Αυτήν την φορά η διοίκηση του φορέα ανταποκρίθηκε σε αίτημα του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αναγνωρίζοντας το δύσκολο και παραλλήλως σύνθετο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του.

Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι στηρίζονται μονίμως περίπου 350 οικογένειες στην πόλη του Κιλκίς και στα χωριά, προχώρησε στην παράδοση σημαντικού αριθμού ειδών καθαριότητας, για να μπορέσει ο ΕΕΣ Κιλκίς να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες τους.

Με την νέα της αυτή κίνηση, η διοίκηση του επιμελητηρίου συνεχίζει μία παράδοση ανάλογων προσφορών στο πρόσφατο παρελθόν και πιστεύει, ότι σηματοδοτεί με τον πιό ευκρινή τρόπο την επιλογή ‘’ενωμένοι και αλληλέγγυοι θα τα καταφέρουμε’’».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προχωρεί εκπόνηση μελέτης σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου γιά τον ποταμό Γαλλικό στα όρια των ΠΕ Κιλκίς και Θεσσαλονίκης

Από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: «Έργα που δημιουργούν ασφάλεια μέσω της προλήψεως, προστατεύοντας ταυτοχρόνως και […]