Αρνητικοί στον έλεγχο για κορωνοϊό ο γιός και η κόρη της της 89χρονης

Γενικά /

Το πρώτο κρούσμα νέου κορωνοϊού στο Κιλκίς κατά το ήδη εν εξελίξει δεύτερο «κύμα» της πανδημίας επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 29.7.20.

Πρόκειται γιά ηλικιωμένη γυναίκα από το Κιλκίς η οποία βρέθηκε θετική στον ιό κατά την σχετική εξέταση, στην οποία υπεβλήθη στο νοσοκομείο Κιλκίς, και συγκεκριμένα στο τμήμα για τον νέο κορωνοϊό που λειτουργεί σ’ αυτό.

Η ηλικιωμένη διεκομίσθη αυθημερόν στο νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρέμενε νοσηλευομένη έως την σύνταξη του παρόντος.

Όπως δήλωσε ο διοικητής Ιωάννης Ανδρίτσος, στο νοσοκομείο Κιλκίς υπεβλήθησαν σε έλεγχο και ο γιός (σ.σ.: ήλθε από την Σουηδία) και η κόρη της ηλικιωμένης, με αποτέλεσμα αρνητικό και για τους δύο.

Την ώρα εκτύπωσης της εφημερίδας βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία ανίχνευσης της «πηγής» προέλευσης του κρούσματος, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικώς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Tα … ανέξοδα!

Κύριοι βουλευτές και τοπικοί άρχοντες, αν ειλικρινώς επιθυμείτε να συγχαρείτε τα παιδιά του κιλκισιώτικου ερασιτεχνικού αθλητισμού, γενικώς και κλασικού ειδικότερα, […]

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]