Την Δευτέρα η απόφαση για τον αριθμό των ομάδων της α1 ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Λόγω ελλείψεως απαρτίας αναβλήθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κιλκίς, που είχε προγραμματισθεί για νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 25.8.17, με βασικό θέμα τον αριθμό των ομάδων του πρωταθλήματος της α1 κατηγορίας.

Η συνεδρίαση ορίσθηκε για τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 28.8.17, δύο ώρες πριν την έναρξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΣΚ, στο εργατουπαλληλικό κέντρο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικρατέστερη τάση ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της ένωσης είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας με δεκατρείς ομάδες.

Ως γνωστόν το θέμα ανέκυψε μετά την αποχώρηση της ΑΕ Πεδινού, ενώ υπενθυμίζεται ότι επί αρκετό διάστημα επλανάτο το ενδεχόμενο μη συμμετοχής και του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, κάτι το οποίο εν τέλει δεν συνέβει.

Περισσότερα

Να… «μην τριτώσει»

Θα μπορούσε να αναφερθεί ως ένα από τα παράδοξα του κιλκισιώτικου αθλητισμού η μη συστηματική «καλλιέργεια» του αθλήματος της σκοποβολής […]

Δείτε ακόμα

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου

Δεν έχασε την ευκαιρία να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη η δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα γιά να έχει υψηλού επιπέδου συναντήσεις […]