Αποδοκιμάσθηκε στο Κιλκίς ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ Κώστας Πουλάκης

Πολιτική /

«Τα εξ αμάξης» άκουσε στο Κιλκίς ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εσωτερικών Κώστας Πουλάκης από ομάδα πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την Συμφωνία με τα Σκόπια.

Ο κ.Πουλάκης ήλθε στο Κιλκίς την Τετάρτη 4.7.18, για να μιλήσει σε ενημερωτική εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το πρωθούμενο νομοσχέδιο για μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο, στο οποίο ο κ.Πουλάκης προσήλθε από πλαϊνή είσοδο υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς σε μικρή απόσταση από την κυρία είχαν συγκεντρωθεί περί του εξήντα πολίτες με σκοπό να διαδηλώσουν κατά της Συμφωνίας με τα Σκόπια.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης επετράπη σε είκοσι με εικοσιπέντε πολίτες να εισέλθουν στην αίθουσα, υπό διακριτική επιτήρηση οργάνων τάξης.

Μόλις ανήλθε στο βήμα ο κ.Πουλάκης οι ανωτέρω ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες φωνάζοντας συνθήματα ή απευθύνοντας ερωτήματα όπως «Αλήτες, προδότες, δωσίλογοι», «Δεν θα περάσει το δικό σας», «Ποιά έχει σειρά τώρα; Η Ήπειρος; Η Θράκη;, «Ψευτοκουλτουριάρηδες, κρίμα που μιλάτε ελληνικά», «Πουλήσατε τον λαό», «Είστε το 3%».

Ο κ.Πουλάκης διατήρησε την ψυχραιμία του και απευθυνόμενος προς τους διαμαρτυρομένους, λέγοντας ότι έχουν δικαίωμα να μην τον ακούσουν, τους ζήτησε να σεβαστούν το δικαίωμα των παρισταμένων να τον ακούσουν.

Οι διαμαρτυρόμενοι ξέσπασαν σε νέες αποδοκιμασίες, όπως «Η Μακεδονία είναι ελληνική, αλήτες, προδότες πολιτικοί, «Αργυρώνητοι, τα πήρατε», «Ξεψτελισμένοι άνθρωποι», «Ψευτοπαλληκαράδες», «Εδώ είναι Ελλάδα» και κατόπιν αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Παρουσία… «πληθωρική»

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης… «στενός κορσές» στον Τσίπρα. Ο Γιάννης Σαμολαδάς …. «βδέλλα» στον Μητσοτάκη. Και οι δύο κατά την διάρκεια […]