Πένθος στην κοινωνία του Κιλκίς για την πρόωρη απώλεια του Παναγιώτη Διαλλινά

ΔΙΑΛΛΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε «βαρύ» πένθος «βύθισε» την κοινωνία του Κιλκίς η είδηση της απρόσμενης απώλειας του Παναγιώτη Διαλλινά, που «έπεσε» ως «κεραυνός εν αιθρία».

Ο καλός συμπολίτης, γιός του αείμνηστου στρατιωτικού και ελεύθερου επαγγελματία Μανόλη Διαλλινά και της αείμνηστης πράκτορος Τύπου Αθηνάς (Νούλα) Νικολοπούλου-Διαλλινά και εγγονός του αείμνηστου πατριάρχη του κιλκισιώτικου Τύπου τυπογράφου και ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου-χαρτοπωλείου Αντώνη Νικολόπουλου, «έφυγε» ξαφνικά, απρόσμενα και πρόωρα, σε ηλικία μόλις 47 ετών, από καρδιακή ανακοπή.

Είχε καταξιωθεί στην κοινωνία του Κιλκίς ως συνεχιστής της επαγγελματικής παράδοσης της οικογένειάς του, αλλά και με την δραστηριοποίησή του σε διαφόρους τομείς και χώρους, ιδιαιτέρως δε στον αθλητισμό, συμβάλοντας στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της αντισφαίρισης (τέννις) στο Κιλκίς.

«Άφησε» πίσω του την σύζυγο Αφροδίτη και την θυγατέρα Αθηνά.

Η διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» εκφράζουν την βαθειά θλίψη τους γιά την πρόωρη απώλεια του Παναγιώτη Διαλλινά και συμμετέχουν στο βαρύτατο πένθος των οικείων του, ευχόμενοι την εξ ύψους παρηγορία.