ΑΟ Πολυκάστρου: «Είμαστε κανονικός σύλλογος, όχι ιδιωτική ακαδημία»

Αθλητισμός /

Ανακοίνωση, με την οποία αντιδρά με τον πλέον έντονο τρόπο σε δημόσιες τοποθετήσεις θεσμικών παραγόντων, τις οποίες χαρακτηρίζει ως στοχοποιούσες το κύρος και την υπόστασή του, εξέδωσε ο νεοσύσταστος Αθλητικός Όμιλος Πολυκάστρου.

Ο ΑΟΠ υπογραμμίζει και ξεκαθαρίζει το ότι είναι κανονικός σύλλογος, και όχι «ιδιωτική ακαδημία», όπως του προσάπτουν, ενώ συγχρόνως «βάλλει» κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής Παιονίας, στην οποία καταλογίζει την μη παραχώρηση ενός γηπέδου για διετή χρήση, ώστε η ΕΠΟ να εκδώσει αριθμό μητρώου γι΄αυτόν.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Πολυκάστρου λαμβάνοντας υπ΄όψιν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις επώνυμες τοποθετήσεις θεσμικών παραγόντων που έχουν ως στόχο το κύρος του συλλόγου μας και την εύρυθμη λειτουργία του, παραπληροφορώντας για ακόμη μια φορά τη κοινή γνώμη, ανακοινώνει τα εξής:

Δεν είμαστε ιδιωτική «ακαδημία» όπως μας προσάπτουν, παρά ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων-γονέων. Όλα τα έγγραφα και πρακτικά τα παραθέτουμε παρακάτω για να πιστεί και ο πλέον κακόπιστος φίλαθλος του νομού Κιλκίς.

Ο μοναδικός λόγος που εώς και σήμερα δεν μας έχει χορηγηθεί αριθμός μητρώου από την ΕΠΟ είναι η μη παραχώρηση ενός γηπέδου για δύο έτη από την προηγούμενη δημοτική αρχή, διότι όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο είναι κύριο δικαιολογητικό για την έκδοση αριθμού μητρώου ΕΠΟ.

Σε ότι αφορά στην συνεργασία με δομή ιδιωτικού φορέα, που αποβλέπει στην μεγαλύτερη διευκόλυνση των γονέων και την αρτιότερη εξέλιξη των παιδιών και μόνο, ανακοινώνουμε στους γονείς-κατόχους «vouchers» ότι ο σύλλογος μας δέχεται ΔΩΡΕΆΝ τα παιδιά τους, ασχέτως της επιλογής τους σε όποια από τις έξι δομές (Κ.Δ.Α.Π.) που υπάρχουν εντός του δήμου Παιονίας (πέντε ιδιωτικά και του δήμου φυσικά) επιλέξουν να καταθέσουν το «voucher».

Με αυτόν τον τρόπο και για ακόμη μια φορά αποδυκνείουμε την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι απαρτίζουν την οικογένεια του Α.Ο. Πολυκάστρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή 16.00 με 17.30, ημέρες και ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων».

Περισσότερα

Η ΟΧΕ κήρυξε λήξη των πρωταθλημάτων

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) κήρυξε λήξασα την φετινή περίοδο των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών. Έτσι, […]

Προτεραιότητα στα αθλητικά έργα

Ο νομός Κιλκίς διέθετε ανέκαθεν ένα αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό στον τομέα του αθλητισμού, το οποίο μπορούσε και μπορεί να ανταποκριθεί […]

Δείτε ακόμα