Ανησυχία από τα έντεκα νέα κρούσματα, δεν λειτούργησαν το γυμνάσιο και το 1ο δημοτικό σχολείο Γουμένισσας

Γενικά /

Σοβαρή ανησυχία προκαλούν τα έντεκα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν στο νομό Κιλκίς σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου από τον ΕΟΔΥ, με δεδομένο ότι προηγήθηκε Σαββατοκύριακο με λιγότερα αριθμητικά τεστ από όλη την εβδομάδα.

Τα νέα κρούσματα όπως φαίνεται παρουσιάστηκαν στην Παιονία, λόγω της μη λειτουργίας του γυμνασίου Γουμένισσας σήμερα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών απολύμανσης.

Ανάλογες απολυμάνσεις έγιναν και στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μεταφέρει μαθητές άλλων περιοχών στο εν λόγω γυμνάσιο, αλλά και στο 1ο δημοτικό σχολείο Γουμένισσας.

Προλήπτικά δεν λειτούργησαν δύο τμήματα του 1ου δημοτικού σχολείου Γουμένισσας, λόγω κρουσμάτων που μεταφέρονταν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς από οικισμούς της περιοχής, ενώ από 8.3.21 μέχρι και τις 21 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστές η Δ’ και η Στ’ τάξεις του εν λόγω σχολείου, ενώ οι άλλες τάξεις θα λειτουργήσουν κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες πέντε μέρες, από την Τετάρτη 3 μέχρι την Κυριακή 7 Μαρτίου, είχαμε συνολικά 15 νέα κρούσματα, δηλαδή τρία κατά μέσο όρο την κάθε μέρα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα