Άνιση μεταχείριση του νομού Κιλκίς και στις αντικειμενικές αξίες

Οικονομία /

Έναν ακόμη «κρίκο» στην «αλυσίδα» θεμάτων, που καταδεικνύουν άνιση μεταχείριση του νομού Κιλκίς από την κεντρική διοίκηση, σε όλους τους τομείς, προσέθεσε η ανακοίνωση των νέων αντικειμενικών αξιών.

Έτσι, ο νομός μας, είναι, αν όχι ο μόνος, ένας από τους λίγους, όπου δεν ορίσθηκαν τιμές «ζώνης» για κάθε οικισμό χωριστά.

Με άλλα λόγια η κεντρική διοίκηση «έρριξε» γαι άλλη μία φορά τούτο τον τόπο, διατηρώντας σ΄αυτόν τις παλιές… εκτός πραγματικότητος τιμές, με όλα τα χωριά να έχουν την εξωφρενική τιμή «ζώνης» των εξακοσίων ευρώ!

Την αίσθηση, που δημιουργήθηκε, «αποτυπώνει», με τον καλύτερο τρόπο σχετική ανάρτηση του κιλκισιώτη πολιτικού μηχνικού Στέλιου Καρέλη.

«Κατάντησαν ανέκδοτο!»

«Ανακοινώθηκαν οι νέες αντικειμενικές αξίες. Για το Κιλκίς δεν άλλαξε τίποτα! Παραμένουν οι παλιές, εκτός πραγματικότητας τιμές. Ζώνη: Α: 900€, Β: 800€, Γ: 750€ και Δ: 600€.

Οι εκτιμήσεις των εμπορικών αξιών από τους πιστοποιημένους εκτιμητές ελήφθησαν ως εισηγήσεις.

Η διαμόρφωση των αντικειμενικών αξιών είναι πολιτική απόφαση, και όχι επιστημονικό έργο!

Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας.

Οι αντικειμενικές αξίες κατάντησαν ανέκδοτο!

Το Κιλκίς για μια ακόμη φορά κρατά την κακή παράδοση και παραμένει αδικημένο. Όλες οι ζώνες έχουν τιμές πολύ πάνω από τις εμπορικές αξίες.

Όλα τα χωριά έχουν την εξωφρενική τιμή ζώνης των 600€!

Περιοχές με πολύ υψηλότερες εμπορικές αξίες, έχουν χαμηλότερες αντικειμενικές από το Κιλκίς.

Οι υπεύθυνοι για τις αξίες στο Κιλκίς εδώ και πολλά χρόνια δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]