Η Alumil καινοτομεί φροντίζοντας τους συνεργάτες της

Προτάσεις /

Η μεγάλη εταιρία Alumil ακόμα μια φορά καινοτομεί!!

Φροντίζοντας τους συνεργάτες χωρίς να αμελεί την φροντίδα του περιβάλλοντος!!

Το , το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL, ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου με τη μεγάλη κλήρωση για ένα – (έκδοση 2022, C-ENTER, 1.800 cc)!

Ο 2ος κύκλος του επιτυχημένου προγράμματος, που χαρίζει πλούσια δώρα σε κατασκευαστές και εμπόρους του δικτύου της ALUMIL, δίνει και φέτος τη δυνατότητα μετατροπής των πόντων που έχουν συλλέξει μέσω των αγορών τους, σε προϊόντα τεχνολογίας, είδη οικιακού εξοπλισμού, εργαλεία υψηλής ποιότητας και διάφορα δώρα ALUMIL!

Εκτός από το εντυπωσιακό υβριδικό αυτοκίνητο Toyota C-HR Hybrid με ελάχιστες εκπομπές ρύπων (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, κατανάλωση 4-4,5l/100km) το οποίο θα κερδίσει ένας τυχερός κατασκευαστής, η κλήρωση της 27ης Ιουνίου θα χαρίσει 10 πνευματικές πρέσες ALUMIL σε 10 κατασκευαστές, καθώς και ένα ταξίδι αξίας 5.000 € σε έναν έμπορο!

Περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μέλος ή φίλος;

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες την κοπιώδη προσπάθεια όλων των κομμάτων να αυξήσουν τα μέλη τους. Στόχος, η αντιστοίχιση της εκλογικής […]

Ακούει κανείς

Από τον συντοπίτη μας συνταξιούχο καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας γιά όσα συμβαίνουν στο Κιλκίς και σας […]