Αλλιώς στην Παιονία

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Μπορεί πραγματικά ο «πάγκος» των αιρετών στελεχών στην παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο του Κιλκίς να είναι πολύ περιορισμένος, αν όχι ουσιαστικώς ανύπαρκτος, γιά αλλαγές στις θέσεις ευθύνης, όπως ενδεχομένως αυτή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και γιαά λόγους αριθμητικούς, που συνδέονται με τον εκλογικό νόμο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον έτερο δήμο του νομού μας, αυτόν της Παιονίας.

Όχι μόνον διότι λόγω των συνθηκών ο εκεί συνδυασμός της πλειοψηφίας είναι αριθμητικώς ευρύτερος, αλλά και διότι, σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο σχετικός «πάγκος» διέθετε όχι μόνον ένα «αναπληρωματικό» αλλά δύο.

Ασχέτως εάν στο τέλος, γιά λόγους που έχουν να κάνουν ουσιαστικάώς με τους ίδιους τους «παγκίτες», ο Καπουτζής θα βγάλει όλο το εννενηντάλεπτο, χωρίς να αντικατασταθεί!

Περισσότερα

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου

Δεν έχασε την ευκαιρία να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη η δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα γιά να έχει υψηλού επιπέδου συναντήσεις […]

«Βίον ανθόσπαρτον»

Από την Κυριακή 22.5.22 ο Θεμιστοκλής (… κατά κόσμον Θέμις) Ανθρακίδης, ο… αχρείαστος συστάσεων οικονομολόγος, πρώην διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα