Αλλάζει το οργανόγραμμα δήμου Κιλκίς για την κινητικότητα (Βίντεο)

Πολιτική /

«Είμαστε από τους λίγους δήμους που λόγω του έως τώρα οργανογράμματος η κινητικότητα στο προσωπικό του αφορούσε στην φυγή και όχι στην έλευση υπαλλήλων και αυτό σύντομα θα αλλάξει».

Το ανωτέρω τόνισε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την διάρκεια της πρώτης της νέας χρονιάς συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 20.1.20 απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων.

Το θέμα ανέκυψε με την επιλογή 17 υπαλλήλων του δήμου να επιλέξουν την μετάταξη σε δημόσιες υπηρεσίες στο πλαίσιο εφαρμογής της κινητικότητας.

Προηγήθηκε η σχετική ενημερωτική αναφορά του κ. Κυριακίδη επί της οποίας τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Φαχουρίδης που χαρακτήρισε ως αιτία προβληματισμού το ότι οι συγκεκριμένοι 17 υπάλληλοι επέλεξαν την φυγή από τον δήμου στο πλαίσιο της κινητικότητας.

Επίσης η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου, ζήτησε να ερευνηθούν τα αίτια της προτίμησης δημοτικών υπαλλήλων να φύγουν από τον δήμο Κιλκίς εκεί που αυτός θα έπρεπε να είναι ελκυστικός για κάθε υπάλληλο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με… τέτοιες «εικόνες»;

Ακούγονται πολλά από πολλούς περί «σωτηρίας, αναπτύξεως και προβολής» της περιοχής της λίμνης Δοϊράνης. Με… τέτοιες «εικόνες», που παραπέμπουν στο… […]

Η διαφορά Κιλκίς – Κοζάνης

Το πόσο σημαντική ήταν η κιλκισιώτικη πρωτοβουλία γιά το θέμα με τις διεκδικήσεις από πλευράς του ελληνικού Δημοσίου ιδιωτικών εκτάσεων […]