Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Αλέξανδρο από τον Μακεδονικό

Αθλητισμός /

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας η ομάδα της Αξιούπολης έχασε από την αντίστοιχη του Α.Σ. Μακεδονικού.

Παρ΄όλο που ο Αλέξανδρος δεν απόδωσε τα μέγιστα, σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μέχρι το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου του δευτέρου ημιχρόνου εναλλασσόταν στο σκορ με την ομάδα του Μακεδονικού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως ο Μακεδονικός είχε πιο πολλές λύσεις και πήρε τη νίκη και σε συνδυασμό με το ότι δεν βρήκε τις λύσεις στην άμυνα ο Αλέξανδρος αλλά και την κάκιστη διαιτησία ήρθε η ήττα με τελικό σκορ 25-27.

Ο Α.Σ Αλέξανδρος Αξιούπολης εκφράζει πάντως παράπονα για την κάκιστη διαιτησία και αναφέρει ότι ίσως οι διαιτητές να χρειάζονται αξιολόγηση κατά πόσο θα πρέπει να σφυρίζουν αγώνες Α2 κατηγορίας.

Πεντάλεπτα: 1-4, 2-4,8-9,8-11,11-11 ημ. 14-13,15-15, 18-19, 19-21,21-24,25-27

Η συνθέσεις:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Γιουλβανίδης): Ζηλίδης, Μουτούδης, Καραπειδης 9, Παπαρήγας Αν. 2, Καλπακίδης 3, Αριστείδου 1, Μενεψάκος 2, Παπαρήγας Αλ. 2, Μογας 6, Μαυρόπουλος, Καλαϊτζιδης, Τσακαλίδης, Γιαντσιτς, Στεφανίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αντώνης Καρυπίδης): Δερδέλης, Τσινασλανίδης, Πίνο, Μεταλλίδης, Θωμαϊδης 1, Κοπαιδης 3, Γιαννακόπουλος 2, Αραμπατζής, Σιπόπουλος 4, Βέλλιος, Παλακτσής, Πουλκος, Μπειλής 2, Τραιανός 6, Λυμπούδας, Βότσης 9.

Διαιτητές: Σαπανίδης-Ηλιάδης, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 1/4-2/2. Κόκκινη: 59:33 Σιποπουλος (Μακεδονικός)

Περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]

Δείτε ακόμα

Θέμα προέδρου

«Το κλιμάκιο συνόδευσαν σε όλες τις επισκέψεις εγώ (σ.σ.: ποιός;), ο Ν. Τοπαλίδης, ο Ν.Αβραμίδης, ο υπεύθυνος για το νομό […]

Ποιός «συνωστισμός»;

Διοργανώνεται, λέει, στο Κιλκίς, η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», μεταξύ άλλων για μια πόλη «με λιγότερο συνωστισμό». Αλήθεια;… πού τον είδαν […]