Από τον Α.Αλέρου το πρώτο «ντάμπλ» Κιλκισιώτη αθλητή σε αγώνες κλασικού αθλητισμού

Αθλητισμός /

Μετά τον δρόμο 400μ. ο Αλέξανδρος Αλέρου ανεδείχθη την Παρασκευή 5.7.19, στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, πρωταθλητής Ελλάδας παίδων και στον δρόμο 800μ., με επίδοση 1.55.96.

Έγινε, έτσι, ο πρώτος στην ιστορία του κιλκισιώτικου αθλητισμού αθλητής κλασικού αθλητισμού με δύο νίκες ή, αλλιώς, «ντάμπλ» στην ίδια πανελλήνια διοργάνωση.

Η πρωτιά του 17χρονου δρομέα του Αλέξανδρου Κιλκίς ήλθε ακόμη πιο άνετα από ό,τι η αντίστοιχη στα 400μ., καθώς στα 800μ. ο Αλέρου σχεδόν… δεν είχε αντίπαλο, τερματίζοντας με διαφορά άνω των δέκα μέτρων από τον δεύτερο.

Και ήταν αυτή ακριβώς η λόγω της ανωτερότητός του έλλειψη συναγωνισμού, που του στέρησε μιάς νέας σημαντικής ατομικής επίδοσης.

Τρίτος ο Δημήτρης Παυλίδης
Εξ άλλου, ο ταλαντούχος ρίπτης του Αίαντος Κιλκίς Δημήτρης Παυλίδης προσέθεσε άλλη μιάν επιτυχία στο ενεργητικό του και στο αντίστοιχο του συλλόγου του και του κιλκισιώτικου κλασικού αθλητισμού, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην δισκοβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων (δίσκος 1,5 κιλού), με επίδοση 53,50μ., «ανοίγοντας» ακόμη περισσότερο τον «δρόμο» προς την μελλοντική καταξίωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα
κοινωνια-εαυτος-μαχητης-ψυχολογια-κιλκις-2

Μην τους κάνεις το χατίρι

«Η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι να μην γίνεις σαν κι αυτούς». Τάδε έφη ο τελευταίος από τους πέντε Ρωμαίους «καλούς αυτοκράτορες», Μάρκος Αυρήλιος. […]