Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης εκφράζει την ικανοποίησή του γιά κλήση τριών αθλητών

Αθλητισμός /

Με αφορμή την κλήση ακόμα τριών αθλητών μας του Γεώργιου Τουλκερίδη, Ελευθέριου Κουρούπη, Αλέξανδρου Κέφαλου στην Εθνική Εφήβων βορείου κλιμακίου το διοικητικό συμβούλιο του Αλέξανδρου Αξιούπολης εκφράζει την ικανοποίησή του αλλά και την υπερηφάνεια του για τις κλήσεις αθλητών μας με απώτερο σκοπό την στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων.

Οι συνεχείς κλήσεις που έρχονται στα γραφεία μας για αθλητές μας από παμπαίδες έως εφήβους όπως και για τις κορασίδες, είναι άκρως τιμητικές για εμάς και για την μικρή περιοχή μας, αλλά και σίγουρα αναγνώριση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογό μας σε όλους τους τομείς.

Βεβαίως αυτό είναι το αποτέλεσμα του πενταετούς πλάνου της εκ του μηδενός δημιουργίας των ακαδημιών μας το οποίο πλέον μας κάνει γνωστά τα αποτελέσματά του, καθώς ήδη έφηβοι αθλητές στελεχώνουν το ανδρικό μας τμήμα στην Α2 εθνική κατηγορία όσο αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ενώ στο κομμάτι της περαιτέρω ανάπτυξης της ακαδημίας μας ποσοτικώς, οι αριθμοί μας δείχνουν συνεχή αύξηση εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων εποχών και συνθηκών.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την ομάδα με κάθε τρόπο όπως βέβαια και τους γονείς αλλά και τους αθλητές για την εμπιστοσύνη τους.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ζήλο στοχεύοντας σε καλύτερα κι ομορφότερα επιτεύγματα όπως και στην μεγαλύτερη ανάπτυξη του συλλόγου μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα