Μακράν του δευτέρου

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Κατήλθε στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στην δημοτική ενότητα Κρουσίων (Κρουσσών), με τον συνδυασμό «Κιλκίς Μπροστά» του νικητή των εκλογών Δημήτρη Κυριακίδη.

Συγκέντρωσε 1800 ψήφους, τον μεγαλύτερο αριθμό …σε όλο τον δήμο, …οκτακόσιες περισσότερες από όσες έλαβε ο δεύτερος στην εν λόγω δημοτική ενότητα.

Στην περίπτωση του αγροτοσυνδικαλιστή Αλέκου Σημαιοφορίδη ίσχυσε στο έπαρκο η φράση «πρόσωπο κοινής αποδοχης»!

Και δεν είναι μόνον αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος συμπολίτης έχει καταφέρει, με το ήθος, την εντιμότητα, την ευγένεια, τους χαμηλούς τόνους, την διαλλακτικότητα, την ανεκτικότητα και την συνέπειά του …στα πάντα, συν την εκ μέρους του βαθειά γνώση των πραγμάτων του αγροτικού τομέα και την επιτυχή δραστηριότητά του στον πολιτικό χώρο του, να αναπτύξει σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και ιδεολογικοπολιτικών χώρων, προτάσσοντας τις ανθρώπινες σχέσεις και κοινωνικές αξιες.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και συγκέντρωσε πολλές περισσότερες ψήφους από όσες θα του αναλογούσαν, αν ψηφιζόταν μόνον από ψηφοφόρους του δικού του πολιτικού χώρου.

Η καλύτερη επιβράβευση γιά τον Αλέκο όλων των συμπολιτών, που αναμένται να κοσμήσει με την παρουσία του το νέο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Το είπαν… και το έπαθαν

Ως «κοψοχέρηδες» είναι γνωστοί στην Πατρίδα μας όσοι κατά καιρούς έχουν απογοητευθεί από τις πολιτικές επιλογές τους. Βεβαίως, στο διάβα […]

Αποψίλωση και καθαρισμός

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η στήλη γίνεται αποδέκτης παραπόνων και διαμαρτυριών πολιτών για διάφορους χορταριασμένους χώρους εντός πόλεως, καθώς η […]

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ευτυχώς που τα επίσημα αποτελέσματα του πρωτοδικείου Κιλκίς αποκατέστησαν την τάξη, και δεν είχαμε …οικογενειακά «δράματα» εκεί στην δημοτική ενότητα […]

Δείτε ακόμα