Μακράν του δευτέρου

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Κατήλθε στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στην δημοτική ενότητα Κρουσίων (Κρουσσών), με τον συνδυασμό «Κιλκίς Μπροστά» του νικητή των εκλογών Δημήτρη Κυριακίδη.

Συγκέντρωσε 1800 ψήφους, τον μεγαλύτερο αριθμό …σε όλο τον δήμο, …οκτακόσιες περισσότερες από όσες έλαβε ο δεύτερος στην εν λόγω δημοτική ενότητα.

Στην περίπτωση του αγροτοσυνδικαλιστή Αλέκου Σημαιοφορίδη ίσχυσε στο έπαρκο η φράση «πρόσωπο κοινής αποδοχης»!

Και δεν είναι μόνον αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος συμπολίτης έχει καταφέρει, με το ήθος, την εντιμότητα, την ευγένεια, τους χαμηλούς τόνους, την διαλλακτικότητα, την ανεκτικότητα και την συνέπειά του …στα πάντα, συν την εκ μέρους του βαθειά γνώση των πραγμάτων του αγροτικού τομέα και την επιτυχή δραστηριότητά του στον πολιτικό χώρο του, να αναπτύξει σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και ιδεολογικοπολιτικών χώρων, προτάσσοντας τις ανθρώπινες σχέσεις και κοινωνικές αξιες.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και συγκέντρωσε πολλές περισσότερες ψήφους από όσες θα του αναλογούσαν, αν ψηφιζόταν μόνον από ψηφοφόρους του δικού του πολιτικού χώρου.

Η καλύτερη επιβράβευση γιά τον Αλέκο όλων των συμπολιτών, που αναμένται να κοσμήσει με την παρουσία του το νέο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Το αξίζει

«Χαζεύουν» οι όποιοι επισκέπτες της πινακοθήκης της «Τέχνης» στο Μεταλλικό, διαπιστώνοντας το μέγεθος και την εμβέλεια του περιεχουμένου της, που […]

Xωρίς πινακίδες κυκλοφορίας

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στην ύπαιθρο του νομού το φαινόμενο να κυκλοφορούν ολοένα και πιο συχνά οχήματα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας […]

Γιορτινή ατμόσφαιρα

«Γιορτινή ατμόσφαιρα» διαπίστωσαν οι ιθύνοντες του δήμου όσον αφορά στην πρώτη ημέρα της εμποροπανηγύρεως του Κιλκίς. Αν το «γιορτινός» είναι […]

Δείτε ακόμα