Αξιόλογη παρουσία Σκακιστικού ομίλου Κιλκίς στο πρώτο διαδικτυακό πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πολιτισμός /

Διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 20 και 21-2-21 οι αγώνες του 1ου διαδικτυακού πανελλήνιου «ανοικτού» ομαδικού πρωταθλήτος σκάκι, που διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Οι αγώνες ήταν τύπου «ράπιντ» («rapid») με χρόνο σκέψης είκοσι λεπτών γιά κάθε σκακιστή και με το ελβετικό σύστημα των εννέα γύρων, ενώ η σύνθεση των ομάδων ήταν τετραμελής, με δικαίωμα ενός αναπληρωματικού. Οι αγώνες διεξήχθησαν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Τορνέλο» («Tornelo»), και έλαβαν μέρος σε αυτούς ενενήντα ομάδες, με 420 σκακιστές και σκακίστριες από σωματεία όλης της χώρας.

Πρώτη κατετάγη η ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών – Νεάπολης Θεσσαλονίκης, δεύτερη του ΣΟ Καβάλας και τρίτη του «Φυσιολάτρη» Νίκαιας Πειραιώς Η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς ισοβάθμησε στην 37η θέση, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες, και τρεις ισοπαλίες και έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε 9 αγώνες.

Με την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι Ιωάννης Μηνάς, Αθανάσιος Δουδουλακάκης, Ιωάννης Δουδουλακάκης, Κωνσταντίνος Μπουφίδης και Αριστογένης Στανημερόπουλος. Ειδικότερα η ομάδα του ΣΟΚ σημείωσε τα εξής αποτελέσματα:

1ος Γύρος ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ – ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0 – 4
2ος Γύρος ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΣ – ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ ½ – 3½
3ος Γύρος ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΟΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2 – 2
4ος Γύρος ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 2 – 2
5ος Γύρος ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ – ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2½ – 1½
6ος Γύρος ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 2 – 2
7ος Γύρος ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ – ΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» ½ – 3½
8ος Γύρος ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 1 – 3
9ος Γύρος ΟΦΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ 3½ – ½
*Τα επιμέρους αποτελέσματα ανά σκακιέρα υπάρχουν στη σελίδα http://chess-results.com/tnr549398.aspx?lan=19

«Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει τους αθλητές του γιά την πολύ καλή εκπροσώπηση του σωματείου σε αυτή την πανελλήνια διοργάνωση και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ομόφωνο «ΟΧΙ» του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ενώ μεθοδεύει τρόπους αντίδρασεις

Την ομόφωνη εναντίωσή της στην προοπτική εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κοινόχρηστες χορτολιβαδικές εκτάσεις της περιοχής ευθύνης του δήμου, που παραχωρήθηκαν […]

Ποια «ιαματικά» λουτρά

Στα «ιαματικά λουτρά Πικρολίμνης» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαίδης, παρουσιάζοντας εκτός ημερήσιας διατάξεως θέμα κατά την […]

«Ανθρακες ο θησαυρός»!

Την μία μέρα «βαρειές κατηγορίες», κατά της ΔΕΥΑ Κιλκίς, μετά την …κατ’ ευφημισμόν «συνέντευξη Τύπου» της δημοτικής συμβούλου Ελένης (Λένας) […]