Ακόμη περιμένουν

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ακριβώς ένα μήνα έκλεισε σήμερα η αποκατάσταση της βλάβης στην διαρροή του κεντρικού δρόμου απέναντι από το πάρκο στο Δροσάτο και η εικόνα που βλέπετε νομίζω ότι μιλάει από μόνη της.

Αφού ασχοληθήκαμε με το πρόβλημα της διαρροής, και έγινε η αποκατάσταση, οι ιθύνοντες από ότι φαίνεται δεν ολοκλήρωσαν την επισκευή του δρόμου γιατί περίμεναν εμάς να ξανασχοληθούμε με αυτό.

Θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που μας δίνουν υλικό για την σελίδα μας, και έκαναν υπομονή έναν ολόκληρο μήνα μέχρι την αποπεράτωση του έργου για να προβάλουμε αποκλειστικά εμείς το πρόβλημα (βλέπετε λόγω κορωνοϊού έχουμε φοβερή έλλειψη θεμάτων).

Τώρα αφού έγινε η δημοσιοποιήσει του προβλήματος μπορείτε να φτιάξετε και τον δρόμο, αλλά με το πάσο σας, μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο έχουμε ενάμιση μήνα (άλλωστε ξέρετε εσείς).

Περισσότερα

Όσα δεν φτάνει η αλεπού

Κοινή γιά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η «πηγή» πληροφόρησης γιά τα αποτελέσματα του προγράμματος «Διέξοδος» της περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, του σχετικού […]

Όχι γιά …δημοτικό συμβούλιο!

Χρειάσθηκε να κοπούν κάποια δένδρα στην Νέα Σάντα, επειδή από την ανάπτυξή τους προέκυψαν κίνδυνοι για την ασφάλεια ανθρώπων, οχημάτων, […]

Δείτε ακόμα