Δύο ακόμη… 3-0 για τον Αίαντα για κορασίδες και παγκορασίδες

Αθλητισμός /

Την εντυπωσιακή πορεία του στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων συνέχισε ο Αίας Κιλκίς.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα επικράτησε εντός έδρας του αντιστοίχου Ζαφειράκη Ναούσης με 3-0 σετ (25-10, 25-13, 25-21), και διατήρησε τα πρωτεία στην κατάταξη.

Ο Αίας επέβαλε την ανωτερότητά του στα δύο πρώτα σετ, τα οποία και κατέκτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Στο τρίτο συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Ζαφειράκη, που «τα έδωσε όλα» για την ανατροπή.

Όμως και πάλι είχε «απάντηση» σε κάθε προσπάθεια και λύση σε κάθε πρόβλημα και, σε συνδυασμό με την ψυχραιμία και προσοχή του στους τελευταίους πόντους, έφτασε δικαίως στην τελική επικράτηση.

Η σύνθεση (από φύλλο αγώνος):
Καντίδου, Χαλιάδου, Παπαδοπούλου, Σφ.Κώστογλου, Φούρα, Ταντσοπούλου, Στ. Κώστογλου, Λαμπριανίδου, Ναλπαντίδου, Εμμανουηλίδου, Γεωργιάδου, Σεχάι,Μαχμουτάι.

ΑΙΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2017-18

«Μιλούσαν» στο τέλος
Σημαντικό 3-0 σετ και για την ομάδα παγκορασίδων του Αίαντος καθώς το σημείωσε εκτός έδρας επί της αντιστοίχου του εφαμίλλου Αρχελάου Κατερίνης, παραμένοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας αυτής της κατηγορίας, με μόλις μιάν ήττα στο παθητικό της.

Και στα τρία σετ οι δύο ομάδες «πήγαιναν στήθος με στήθος», παίζοντας με το ίδιο πάθος, παρουσιάζοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία και συναγωνιζόμενες στην αποτελεσματικότητα.

Και στα τρία οι παγκορασίδες του Αίαντος «φρόντιζαν» να … «μιλούν» στο τέλος, «ανεβάζοντας» την απόδοσή τους στους τελευταίους πόντους, φτάνοντας σε μια δύσκολη μεν, πλην όμως απολύτως δίκαιη νίκη.

Τα σετ: 22-25, 22-25, 23-25
Η σύνθεση (από το φύλλο αγώνος): Ποπονίδου, Λυρτζή, Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου, Καναρίδου, Ε.Βαμβάκα, Μωυσίδου, Β.Βαμβάκα, Εμμανουηλίδου, Μαρουλάσοβα.

Οι επόμενοι αγώνες:
-Σάββατο 3-2-18, 16.00, Ίκαρος Εδέσσης-Αίας Κιλκίς (κορασίδων).
-Κυριακή 4-2-18, 14.00, Αίας Κιλκίς-΄Ατλας Κιλκίς (παγκορασίδων).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα