Αγώνες ρίψεων με την επωνυμία «Χ.Χατζηαδαμίδης» θεσμοθετεί ο Αίας

ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΗΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

Στην θεσμοθέτηση ημερίδας ρίψεων εις μνήμην του προώρως εκλιπόντος αθλητή του Χάρη Χατζηαδαμίδη προχωρεί ο Αίας Κιλκίς.

Ηδη ο ΣΕΓΑΣ έχει αποδεχθεί το σχετικό αίτημα και ενέταξε την διοργάνωση στο επίσημο ετήσιο πρόγραμμά του με την επωνυμία «Αγώνες ρίψεων «Χάρης Χατζηαδαμίδης»».

Τα πρώτα Χατζηαδαμίδεια, όπως είναι η επικοινωνιακή επωνυμία των αγώνων, θα διεξαχθούν την Κυριακή 26.3.17 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς (σφαιροβολία, ακονισμός), και στον παρακείμενο βοηθητικό χώρο ρίψεων (δισκοβολία, σφυροβολία), με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ.Μακεδονίας διά του Αίαντος Κιλκίς, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

Επ’ ευκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία του συλλόγου του Κιλκίς γιά στήριξη του νέου αυτού αθλητικού θεσμού από χορηγούς και διαφορους φορείς, με αθλοθέτηση επάθλων γιά τους νικητές.

Στο σχετικό έγγραφο του Αίαντος αναφέρονται τα εξής:

« Η διοργάνωση προσκαλεί επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες με οδηγό τις αξίες του αθλητισμού να γίνουν Αθλοθέτες στους αγώνες ρίψεων «Χάρης Χατζηαδαμίδης» που διοργανώνονται γιά την Κυριακή 26 Μαρτίου από τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Ως αθλοθέτης θα έχετε την χαρά της άμεσης σύνδεσης με τον νικητή του αγωνίσματος, μία ανάμνηση ξεχωριστή που θα συνοδεύει και εσάς αλλά και τον αθλητή που θα του απονεμηθεί το κύπελλό σας για πάντα.

Το κόστος ανέρχεται μόλις στα 20€ και το όνομά σας/επιχείρηση θα αναγράφεται στο κύπελλο που θα απονεμηθεί νικητή.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ηλεκτρονικά στο ή στο τηλέφωνο 2341076965».