Επιτυχής παρουσία «Αγίου Τρύφωνος» Γουμένισσας σε εκδήλωση στην Λάρισα

Πολιτισμός /

Στο έκτο πανθεσσαλικό παιδικό ανατολικορωμυλιώτικο αντάμωμα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23.6.18, στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας της Λάρισας, με διοργανωτή τον σύλλογο «Η Ανατολική Ρωμυλία» Λάρισας με την υποστήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας, της περιφερειακής ενότητας Λάρισας και του πρώτου δημοτικού διαμερίσματος δήμου Λαρισαίων, συμμετέσχε ο λαογραφικός, πολιτιστικός και μορφωτικός σύλλογος Γουμένισσας «Αγιος Τρύφων».

Μάλιστα, ήταν το δικό του χορευτικό συγκρότημα, με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Γαρυφαλλιάς Αρδάλη, που «άνοιξε» τις εκδηλώσεις του ανταμώματος.

Μετά το πέρας του οι πρόεδρος Στέργιος Τάτσης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που παρέστησαν, απένειμαν εύσημα στους διοργανωτές γιά την διοργανωτική αρτιότητα και την συνολική ποιότητα της εκδήλωσης καθώς και στα στελέχη του παιδικού χορευικού συγκροτήματος του συλλόγου γιά την εξαιρετική εμφάνισή τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]