«Αφαίμαξη» έχει υποστεί τελευταία το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας

Γενικά /

Μεγάλη γιά τα δεδομένα της δύναμης και της αποστολής του είναι η σταδιακή «αφαίμαξη», που έχει υποστεί τους τελευταίους μήνες στην στελέχωσή του το αστυνομικό τμήμα Παιονίας, το οποίο ως γνωστόν εδρεύει στην πόλη του Πολυκάστρου.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε (αναλυτικότερο ρεπορτάζ θα ακολουθήσει στον προσεχή «Μαχητή») η εν λόγω μείωση που μέσα από διάφορες αποσπάσεις και άλλες αφορμές ξεπερνά το 20% των ογδόντα οργανικών θέσεων του τμήματος.

Ενός τμήματος με πολύ μάχιμα χαρακτηριστικά και μεγάλο και ιδιαίτερο, λόγω γειτνιάσεως με τα Σκόπια, τομέα ευθύνης, και ιδιαιτερότητες σε ό,τι αφορά στην εγκληματικότητα, αυτήν την φορά λόγω γειτνιάσεως με το μεγάλο αστικό κέντρο της Κεντρικής Μακεδονίας, την πόλη της Θεσσαλονίκης, από την οποία «εισάγει» …ουκ ολίγη!

Περισσότερα

Ειδικό καθεστώς τροφίμων, καυσίμων, υπηρεσιών προτάθηκε από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων στην Γουμένισσα

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο […]

Δείτε ακόμα

«Βραχυκύκλωμα» και… στα απλά!

Ο δήμος Κιλκίς πήρε από το σωματείο πωλητών λαϊκών αγορών τα κλειδιά των αφοδευτηρίων – αποχωρητηρίων (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες) […]