Επιτυχής εκδήλωση «Αθλητισμός και συνεργασία» του Αετού γιά παιδιά

Απο τον Αετό Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: « Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 πραγματοποιήσαμε με επιτυχία την εκδήλωση «Αθλητισμός και συνεργασία» στο γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Κιλκίς με την συνεργασία του δήμου Κιλκίς και της «Επιμορφωτικής» Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου Γιώργος Καρυπίδης καθώς και το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ και της Ε.Ο.Κ. Κώστας Παπανικολάου.

Στα διαγωνιστικά-παιχνίδια που ακολούθησαν για όλα τα παιδιά, οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας πήραν δώρο από ένα «τάμπλετ», ενώ σε όλους τους συμμετασχόντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και φυσικά κέρδισαν δοκιμαστικές προπονήσεις στα τμήματα των «ακαδημιών» του Αετού έως το τέλος της περιοδου, καθώς και μια στολή προπόνησης του Αετου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που πήραν μέρος, τους γονείς τους καθώς και τον δήμο Κιλκίς για την πολύτιμη αρωγή του. Στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει η παροχή αθλητικής παιδείας και η εκμάθηση των κανόνων του «εὖ ἀγωνίζεσθαι».