Έντονο πρόβλημα

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Τα προβλήματα, που προκαλεί η μεγάλη αύξηση αδεσπότων σκύλων, συζητήθηκαν γιά ακόμη μία φορά στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας της Πέμπτης 28.9.18, με αφορμή την ερώτηση του επικεφαλης της μείζονος μειοψηφίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη γιά το πρόβλημα, που έχει προκύψει στην αυλή του γυμνασίου-λυκείου Αξιούπολης, με την πολυπληθή παρουσία τους.

Μάλιστα το εν λόγω γεγονός ήταν και ένας από τους λόγους της προ ολίγων ημερών αποχής από τα μαθήματα των μαθητών του γυμνασίου.

Δυστυχώς το πρόβλημα, που όπως τόνισε και ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Κωνσταντίνος Μεμετζής, είναι ακόμη πιό έντονο ετούτη την περίοδο λόγο της εγκαταλείψεως πολλών κυνηγόσκυλων και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί πέραν των όσων παραδοσιακώς γίνονται.

Από την άλλη, όιμως, μέριμνα γιά να αντιμετωπισθούν ειδικές καταστάσεις, οπως αυτή στον αύλειο χώρο των δύο σχολείων, πιστεύουμε, ότι είναι εύκολο ν’ αναληφθεί, εξαλείφοντας τον φόβο γιά την πρόκληση κάποιου ατυχήματος, καθώς και η πρακτική των μαθητών να ταϊζουν αδέσποτα έχει συμβάλει στην παρουσία τους σε αυτά.