Παρούσα στο 48ο ράλλυ Θερμαϊκού η «Βάτσος Ράλλυ Τήμ» με πλήρωμα Ν.Βάτσο-Γ.Κυρλαγκίτση

Αθλητισμός /

Επί της διαδρομής Ωραιοκάστρου-Μονολόφου, στον νομό Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το 48ο ράλλυ Θερμαϊκού, την Κυριακή 20.10.19, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον χώρο προ του Κονταξοπουλείου αθλητικού κέντρου Ωραιοκάστρου, στον οποίο το Σάββατο 19.10.19 θα διενεργηθεί και ο τεχνικός έλεγχος.

Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου θα δοθεί στις 9.20 το πρωί, ενώ ο τερματισμός του πρώτου ορίσθηκε για τις 2.44 μετά το μεσημέρι.

Στον αγώνα συμμετέχουν 23 πληρώματα, αριθμός… «απέχων παρασάγγας» από εκείνους των καλών ημερών, πλήν όμως αρκετά ενθαρρυντικός σε σχέση με τα δεδομένα της παρούσας δυσμενέστατης οικονομικής συγκυρίας.

Στους φορείς αγωνιστικού αυτοκινήτου, που «κρατούν όρθιο» τον χώρο τούτη την περίοδο της κρίσης, συγκαταλέγεται η «Βάτσος Ράλλυ Τμήμα» («Vatsos Rally Team»), ο μοναδικός του νομού και άξιος εκπρόσωπός του.

Συγκεκριμένα θα αγωνισθούν ο κορυφαίος τα τελευταία αρκετά χρόνια Κιλκισιώτης οδηγός αγώνων, στέλεχος κιλκισιώτικου φορέα, Νίκος Βάτσος, με συνοδηγό την Γεωργία Κυρλαγκίτση και αυτοκίνητο Ρενώ Κλιό Σπόρτ (CR1N), στην κατηγορία 2000 κυβικών εκατοστών (F2, ατμοσφαιρικό).

Στην τεχνική υποστήριξη είναι ο καταξιωμένος μηχανικός και παλαίμαχος συνοδηγός αγώνων Σωτήρης Βάτσος, ιδρυτής της «Βάτσος Ράλλυ Τημ».

Περισσότερα

Η ΟΧΕ κήρυξε λήξη των πρωταθλημάτων

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) κήρυξε λήξασα την φετινή περίοδο των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών. Έτσι, […]

Δείτε ακόμα