Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 3ο φεστιβάλ πιάνου Κιλκίς

Πολιτισμός /

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το τρίτο φεστιβάλ πιάνου Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 15 και 16.6.19 στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς και το οποίο συμπεριλαμβανόταν στις θεσμικές εκδηλώσεις «Ελευθέρια» εις ανάμνησιν της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Το τρίτο φεστιβάλ πιάνου του δήμου Κιλκίς έκλεισε την αυλαία του φιλοξενώντας για άλλη μια φορά εξαιρετικούς μουσικούς και προσφέροντας μια μουσική όαση στην θέρμη του καλοκαιριού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άννα Δημάκη:

“-Η ψυχή έχει ανάγκη να ξεδιψάσει, να χορέψει στους δικούς της ρυθμούς, να ταξιδέψει σε μουσικές διαδρομές που ίσως να μην είχε προλάβει…

Ξέχειλη από σιωπή η απέραντη αίθουσα και το πιάνο ήταν η μεγάλη «Αγία τράπεζα» όπου πάνω της, τα χέρια του πιανίστα λιγνά και ασυγκράτητα έκοβαν και μοίραζαν γύρω τον άρτο της αιωνιότητας.

Κάπως έτσι, με τη μαγεία της μουσικής να κατακλύζει τις ψυχές των θεατών ολοκληρώθηκε το διήμερο τριτο φεστιβάλ πιάνου του δήμου Κιλκίς στα πλαίσια των «Ελευθερίων 2019”.

Εύσημα
Ο δήμος Κιλκίς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο τμήμα μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τους πιανίστες Νίκο Λαβασά, Μαρία Βέγγου, Εύα Πανάγου και τον εξαίρετο καθηγητή Λάμπη Βασιλειάδη για το μουσικό ταξίδι.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:
-Φάρμα Κουκάκη,
-Παιδικά ενδύματα Χαρμόσυνο,
-Ζωοτροφές Nutripet Hellas,
-Επιμορφωτική Κιλκίς,
-Εκτυπώσεις Λαβασάς,
-Οπτικά Κοντεσίδου,
-Κρεοπωλείο Κουραλίδης,
-Καλλυντικά Καλογιάννης,
-Super Market Γαλαξίας
-Ανθοπωλείο Ονειροπαγίδα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Θανάση Λαβασά για την πολύτιμη βοήθεια του, ώστε να πραγματοποιηθεί το τρίτο φεστιβάλ πιάνου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα